Originally Posted by
whiningman
Kendimi İT in yerine koyup düşününce canım ky yani kendim açısından çok sıkıldı. Adamın herhangi bir değişikliğe ihtiyacı yok ki alıyor temettüsünü bakıyor dalgasına. Ben hiç fiyat ile ilgili bir sorunu ve zaman anlayışı olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden hani derler ya dipsiz bir kuyuya düşmüşüz. Tek çıkar yolumuz yabancılara satışı oda fena akıllı bir ihtiyar ....resmide 4-5tl aralığında devretse hisselerini kalanıda elden Bahamalar�a yatırın dese İnanınki alıcınında hoşuna gider resmide düşük görünecek devir işlemlerinin maliyetinden. Ancak tek umudum yabancı aldıktan sonra 30-tl olur umudu ile buradayım. Ama yabancıya satış olmasın 10 milyar kar açıklaması yapsa 6-tl ti geçmeyeceği kesin bir hissedeyiz haberiniz olsun. Yoksa fabrika çalışsada full kapasite hepsi hikaye
Herkesin bir hesabı var it.inde var ama bu şirket satıldigi zaman o işler sizin dediğiniz gibi bahama MAN adası falan filan inter Milan açık resmi satış lafantonden masal olur ..bir kere çağrı ve fiyat gerçekliği rekabet kurumu zor yani bir kere gerçek olan şudur şirket yönetimi başta it hisseyi baskıliyor ve fiktif hesablardan iş yapılıyor isgyoda yaptıkları ortada cezası bile verildi iş bu yapılanları ispata kalıyor...[emoji4]
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Yer İmleri