Sayfa 367/808 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon
Arama sonucu : 6459 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. ARKADAŞLAR BORSA ACAİP BİR ŞEY.BU BASKILAMAYI 15 GÜN ÖNCE MİSTRLADE YAPTILAR.NE OLDU.% 35 YAPTI.SIRA BURAYAMI GELMEYECEK DİYE DÜŞÜNÜYORLAR.ÇİMENTOLARI BEN ÇOK SEVERİM.KARDASIN.İŞTİRAKLERİN HARİKA YÜKSELİYOR.GRAFİKLERİ İNCELİYORUM BOMBA.HA PATLADI HA PATLAYACAK.İKİ GÜNDE BAZI SENETLER HARİKA KARLAR VERDİLER.BİZ BURADA UYUZ UYUZ İZLİYORUZ.BENDEN MAL BEKLEMESİNLER.Ölmek var satmak yok.Hayırlı akşamlar diliyorum.Y.T.D.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,106

*Bursa Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Kağıtcıbaşı, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri İsmail Tarman, Celal Gökçen, Yönetim Kurulu Üyeleri İrfan Ünür, Bülent Sarper, Nalan Tüzel, Mustafa Tarman ve Genel Müdür Osman Nemli*

K yatırımcıya bu fiyattan satın gidin ekibi [emoji4]
    Son düzenleme : carkos; 21-09-2018 saat: 20:45.
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku

*Bursa Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Kağıtcıbaşı, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri İsmail Tarman, Celal Gökçen, Yönetim Kurulu Üyeleri İrfan Ünür, Bülent Sarper, Nalan Tüzel, Mustafa Tarman ve Genel Müdür Osman Nemli*

K yatırımcıya bu fiyattan satın gidin ekibi [emoji4]
    Sağ arkadaki, ortama sızan ve "çekerim emaneti, severim (!) adaleti" diyen bir küçük yatırımcı galiba

4.  Alıntı Originally Posted by Shiva Yazıyı Oku
    Sağ arkadaki, ortama sızan ve "çekerim emaneti, severim (!) adaleti" diyen bir küçük yatırımcı galiba
    Sn. Shiva beni çok ama çok güldürdünüz. Yanlız böyle resimler koymayalım lütfen. Bu ihtiyar hem göz zevkimi bozuyor hemde midemi bulandırıyor. Oğluda tohuma çeker derler ya, en az onun kadar çirkin ve sevimsiz.

Alıntı Originally Posted by Shiva Yazıyı Oku
    BUCİM'de bir de Fransız yok muydu? bea...!
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,106

23/02/2017 (yaklaşık 1.5 sene) den beri ortaklık yapısında değişiklik olmamış ve yeni bildirim yapılmamış neyle gülelim bilemedim..[emoji4] çağrı yapmamak için kuralları ihlale devam fiktif hesapların incelenmesi gerekliliğini düşünüyorum. Ve bu hesablarin yönetim ile bağının ortaya konması gereklidir...bunu ortaya çıkaracak mercilerde bellidir...kendini şeytan zanneden şahsa duyurulur..

7.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku

23/02/2017 (yaklaşık 1.5 sene) den beri ortaklık yapısında değişiklik olmamış ve yeni bildirim yapılmamış neyle gülelim bilemedim..[emoji4] çağrı yapmamak için kuralları ihlale devam fiktif hesapların incelenmesi gerekliliğini düşünüyorum. Ve bu hesablarin yönetim ile bağının ortaya konması gereklidir...bunu ortaya çıkaracak mercilerde bellidir...kendini şeytan zanneden şahsa duyurulur..
    Şimdi duydu seni bak ne diyor çokta FiFi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,106
     Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Şimdi duydu seni bak ne diyor çokta FiFi
    Burda yazılan sadece bir serzeniş değil konunun gerekli mercilere incelenmesi için yapılmış ve cevap beklenen bir durumdur..bizlerin elindeki hisse belli ...%46 bulmuş %4 daha alamadım modunda olanlar düşünsün..şeytan herhalde asasını bir yerlere park eder...kuyruktan kurtulması zor ameliyat gerekli.....[emoji4]

Sayfa 367/808 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •