Sayfa 369/725 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon
Arama sonucu : 5799 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

netturko Guest
    2 den 2.40 kadar fiyatladi şampiyonluğu gs 40.kuruş çakıldı şimdi [emoji28] aynj fiyatlamanin benzerini bjk da cenk tosun satılınca yapmıştı cakallar iyiniyetle para kazanilmicani insanları temettu bedelli bedelsiz bi sürü hikaye ile nasıl soyduklarini gördük zarar çıksa borsa kapısının önünden geçmem bi daha

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. dolar yuro yukarı sportifler nanay. şu transfer edilen futbolculara ödenecek maaşlara artık yetkililer el koysun. milyon euro dolarlar verecek kadar zengin değil kulüpler. ş.ligine giden nefes alıyor biraz gidemeyen tırmalıyor. sportif almak gerçekten çok riskli hata ettik dönemiyorumda.

3. http://www.haberturk.com/ozlem-kayma...976562-magazin

Fiko bizim paraları hatunlarla ezecek galiba. Olum bari genç bişeylen ye nan bu kart kuş ne )))

4. hissede kalanlar epey üzgündür ,elbette beni de bir zamanlar üzdü .fırsat kolluyorum intikam için ama işi zor ,şampiyonlar liğinde yok,futbolcu yaş ortalaması yüksek ,yeni transferler yapması gerekir para kaynağı yok,borç almış başını gidiyor .2 altına gelir mi bilemem ama gelirse oradan toplamaya başlarım .

5.  Alıntı Originally Posted by cogito Yazıyı Oku
    hissede kalanlar epey üzgündür ,elbette beni de bir zamanlar üzdü .fırsat kolluyorum intikam için ama işi zor ,şampiyonlar liğinde yok,futbolcu yaş ortalaması yüksek ,yeni transferler yapması gerekir para kaynağı yok,borç almış başını gidiyor .2 altına gelir mi bilemem ama gelirse oradan toplamaya başlarım .
    Reis ne üzülmesi sevinçten kafayı yiyoruz :D
    Biz yiyemedik paraları fiko sen ye diyoruz. Adam parayı buldu karısını boşadı eski türkiye güzeliyle takılıyo adam tren olmuş akıyo bizde bakıyoruz sevinçli sevinçli ))
    Sen 2 nin altını bekleme şimdiden toplamaya başla nasılsa sende bakacaksın biizm gibi son tahlilde ))

6. Yine üzgünüm fiko dediğin adamla bir ilgisi yok olay,şenol güneş le ilgili ,bu güzel kadroyu şampiyonlar liginde bir yerlere geleceğim diye hırs yaptı ve iyi oyuncularını lig mücadelesinde hep kesti(takip ettim sürekli) ve ikisinde de hüsrana uğradı ,hata şenolda ,beşiktaşlı olsam defolup gitsin derdim ama değilim,onun için susuyorum. elin oğlu bir gomis le şampiyon oldu

7. dolara bak uçtu resmen. sportiflere para yatırmak ne diyeyim umarım zararımız uzun süreli olmaz. hale bak. hala bik bik ekonomi iyi diyorlar utanmadan.

8.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    dolara bak uçtu resmen. sportiflere para yatırmak ne diyeyim umarım zararımız uzun süreli olmaz. hale bak. hala bik bik ekonomi iyi diyorlar utanmadan.
    Dolar kesiciye girdi , bu durum inşallah yarın bize yarar

Sayfa 369/725 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •