4.5 milyondan sonra satista kalan 1.400SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Yine hisse -5 oldu ve yine malum kişiler dut yemiş bülbül..!!!
Neden; çünkü Perşembe Cuma malı çaktılar, şimdi alış için yer beyenmeye çalışıyorlar da ondan..!!!
Para kazanmak zoz değil, zor olan namuslu kalarak para kazanmak..!!!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
4.5 milyon lotu linux vermiş olabilirmi sepeti boşalttı desene [emoji57][emoji12][emoji533][emoji41]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Yazdıklarımla ilk kim alay edecek diye bekliyordum, ve o şanslı kişi belli oldu..;-))
Satanlar kimdi bilmek ister misin..???
Bugün getirilen yeni döviz kısıtlamalarını önceden haber alıp cumadan parayı dövize yatıran içeriden bilgi alan köstebekler .!!!
Bizim Ahmet efendi nin de hatrı sayılır bir döviz birikimi olduğu için kredi kullananlara getirilen döviz bozdurma zorunluluğu pek işine gelmemiş olsa gerek..!!!
Bu yazdıklarımı dut yemiş bülbüllerden duyamazsınız, çünkü işlerine gelmez sazanlar oltaya gelmez kaçar..
Biraz adam olsalar bundan sonra olacakları yazarlar, ama o da işlerine gelmez..!!!
Ben 29 Ekim 2023 tarihine kadar tek lot satmıyorum, o gün gelince bu günlerde susanların eline mal nasıl verilirmiş gösteririm hiç merak etmesinler..!!!
Hırsızlara son ihtar yazımdır..!!!
Senin yandaş dostların sattı desene içeriden haberi başka kim alır elinizin değdiği yer kuruyor... [emoji529][emoji533][emoji205][emoji205][emoji205]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Yine aynı kısır döngüye girdik, bir türlü anlamak istemeyene anlatmaya çalışmak nafile bir çaba..Originally Posted by 11.Muratblsk;
Sözün bittiği yerdeyiz..!!!
Son düzenleme : 11.Muratblsk; 21-03-2023 saat: 06:47.
Yer İmleri