20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Aynen bu şekilde düşünüyorum bende..
Ayağı yere basan yorumlar görmek sonunda güzel..
3.10 lar 1 sene evvelki zirve 1 sene boyunca tırmaladığı yerler..
Dolar 3.10 in da altına inerse zaten 10 sene kendine gelemez..
Her ülkenin kendi control mekanizmaları!! var..
Bu piyasalar çokda serbest değil yani..
Arada bazı kurlarda borsalarda sert hareketler olsa da..
Bizim kilerin akılları başlarına yeni geldi yada yaldır yaldır 4 tl leri görmesi iyice telaşlandırdı herhalde bizim kileri ki bir control mekanizması kurdular adına da varlık fonu dediler..
dolar borsa faiz buradan control ediliyor artık..
burgan 1 milyona kadar 32 gün temdit 14.10
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
3,34 alti 3.10 derim ben de..
Ama 1 yil onceki 3.20-3.40 araligi ongorum hala gecerlidir..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
bu tip yapay müdahaleler 90 lı yıllarda çok yapıldı, o zaman piyasada olanlar dediklerimi hatırlar, Hazine MB'den sürekli avans almaya ve harcamaya başlamıştı,kamu bankalarıda görev zararı adı altında büyük risklere sokulmuştu. bu böyle 2001'e kadar sürdü ve büyük çöküş yaşandı. şimdide MB'nin arka kapıları zorlanıyor ve aynı yöntemler devreye sokuluyor. ben"banka senedi" lafından sonra iyice olaya uyandım,bunların niyetini anladım. KGF bu işlerin bir parçasıdır ve yanlış popülist bir yöntemdir.
Yer İmleri