Sayfa 37/167 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 1330 madde; 289 - 296 arası.

Konu: TGSAS - TGS Dış Ticaret

1. Hadı yarın satısa yaz da o elındekı 150 bını gorelım e...lıgını 👏 kumarbazın kıtabında aglamak,sızlanmak yoktur,sen hıc poker oynadın mı? Ha bır de hanı 19 lara salınıyordu, durust olan o elındekılerden azcık satardı da yakardı o sabah dedıgın rakamı,daha cok fırın ekmek yemen lazım cok kendınle celısmemek adına nıye ındırmedın asagıya madem! Tek buna mantıklı cevap ver,daha da tek kelıme etmem

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Emre elını goruyor evet,aynı masada ve yanında oturuyor,bem de dıger yanında,kagıtlatın gozlugunun camına yansıyor,farkında degılsın ben bakma geregı duymuyorum,emre bana fısıldıyor

3.  Alıntı Originally Posted by miranda Yazıyı Oku
    Emre elını goruyor evet,aynı masada ve yanında oturuyor,ben de dıger yanında,kagıtların gozlugunun camına yansıyor,farkında degılsın ben bakma geregı duymuyorum,emre bana fısıldıyor

4. Madem bu kadar hafıf bır kagıt, senın ne ısın var acaba? Olmuyor,olmuyor...

5. Tgsas kağıt değil hatta tüy bile olamaz.ama çok naz usandırır elimdekilerin yarısını 4.35 ten diğer yarısının yarısını 4.27 deden sattım.4.19 a değecek diyorsam biliyorum bu işi 4.38 detkwnde 4.28 e gelecek dedim geldi.
    4.30 kırılması için kapanış 4.40 üstü yapardı beş takla atıp atıp 4.38 e değip 4.28 e geri çekilmezdi alıcı bulmaya çalıştı kendince.
    Öyle sonradan kağıda yapışanlar beklesin bakalım biraz biz altı aydır bekliyoruz. kağıt sahibini

6. Bu pilav daha çok su kaldırır
    Üç kuruşa beş köfte olmaz menüde çorbanız az mı olsun tam mı
    Bekleyen derviş görürmüş bekleee elim uman bey mi yaman
    Sessizlik lütfen öyle fazla panik zevk almanıza engel olur...
    Usul usul al sat yap spek rahatsız olmasın.

7. Panık mı,guldurme adamı. Yav heeheee,sen soruma cevap ver...

8. yakında süprizler olacak
    Son düzenleme : Hunter_sipek; 13-06-2017 saat: 23:27.

Sayfa 37/167 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •