Sayfa 37/195 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    %20 gibi getiri garantisi var sanırım bu fonun. Fakat dediğim gibi belli tarihlerde giriş yapılıyor ve bir yıl gibi vadesi olması lazım. Yani bir yıl vadeli mevduat yapmış gibi düşünün vadesinden önce satarsanız getiri garantisinden mahrum kalıyorsunuz fakat fon getiri elde etmişse belli bir getiri durumu söz konusu.
    Hangi fondan bahsedildiği anlaşılamıyor.%100 getiri yazan bir çok fon var listede.Ama zaten o fonun getirisi değil.Getiriyi nereden sağladığını açıklıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Hangi fondan bahsedildiği anlaşılamıyor.%100 getiri yazan bir çok fon var listede.Ama zaten o fonun getirisi değil.Getiriyi nereden sağladığını açıklıyor.
    Aşağıdaki fondan bahsediliyor olması lazım. Ayrıntılara bakabilirsiniz.

https://www.akportfoy.com.tr/tr/fund/APK25

Yazın Arsa... Kışın Borsa

4. T.axaray, sizin kullandığınız bu tablo işbankası için değil mi? HLL için de benzer bir şey oluşturulabilir mi acaba ç?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    T.axaray, sizin kullandığınız bu tablo işbankası için değil mi? HLL için de benzer bir şey oluşturulabilir mi acaba ç?

Evet işbankası......
    HLL İçin benim yapmamı mı istiyorsunuz

6.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    T.axaray, sizin kullandığınız bu tablo işbankası için değil mi? HLL için de benzer bir şey oluşturulabilir mi acaba ç?

Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    Evet işbankası......
    HLL İçin benim yapmamı mı istiyorsunuz
    Peçete ile istek şarkısı talep etme gibi olmuş
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Peçete ile istek şarkısı talep etme gibi olmuş

Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

8. t.axaray sanırım gözden kaçtı size bir şey sormak istiyorum. Ben şuan ing e turuncu 23 oranla ve iş bankasının bu likit fonunu kullanıyorum. Sizce e turuncu hoşgeldin bitene kadar onu mu kullanayım yoksa bu iş likit fon yine de dahamı karlı. Fonda bileşik faiz yok ama e turuncu da günlük faiz verdiğinden bileşik faizde oluyor değilmi. Ama hangisi karlı hesaplayamıyorum ben bu oranları tam olarak. Atıyorum 100k, 100 gün hergün 23 ten günlük faiz mi. Yoksa fon alıp durması mı karlı olur? Siz olsanız ne yapardınız?

Sayfa 37/195 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •