Sayfa 37/614 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 289 - 296 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Piyasa değeri 250 milyon dolar 😂😂😂
    110 milyon dolara japonlara boyanın %50 satıldı rahmetli sabancinin bi lafi geldi ülkemin hali vah vah vah dolar uçuyo abd ile hersey pozitif keriz arıyonmu türkiyeye gelcen it gibi çalışsinlar sen dolardan vadeliden götürecen parayı hisse alıp ekonomisinemi katkı yapcan yurt dışi türkler bile vadelide dolarda yazın 5 yıldizli otelde bedava tatile gelcekler ye babam ye

2.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    110 milyon dolara japonlara boyanın %50 satıldı rahmetli sabancinin bi lafi geldi ülkemin hali vah vah vah dolar uçuyo abd ile hersey pozitif keriz arıyonmu türkiyeye gelcen it gibi çalışsinlar sen dolardan vadeliden götürecen parayı hisse alıp ekonomisinemi katkı yapcan yurt dışi türkler bile vadelide dolarda yazın 5 yıldizli otelde bedava tatile gelcekler ye babam ye
    doğrusun kardeşim bizim gibi saflarda borsada yatırım yapıp ana parayı kurtarmaya çalışıyor

3. İyiki çıkmışım şu haramzade ******** bitliszadelerden

4. Twitter ı okumayın çok ağır sövüyor millet. Kötü yanı küçük yatırımcı çok var hissede bu oçocuğ spekte bunlar bağırdıkça basıo aşağı. İyi yanı bedava hisse dağıtılan bir şirket dolar alacağına al at bunu kenara bekle gün gelir kıymete biner sabır eden kazanır. 0,30 cent hisse başı topu 250 milyon dolar…

5.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Twitter ı okumayın çok ağır sövüyor millet. Kötü yanı küçük yatırımcı çok var hissede bu oçocuğ spekte bunlar bağırdıkça basıo aşağı. İyi yanı bedava hisse dağıtılan bir şirket dolar alacağına al at bunu kenara bekle gün gelir kıymete biner sabır eden kazanır. 0,30 cent hisse başı topu 250 milyon dolar…
    Bekleyeceksen alırsın bende öyle bi kapildim tüm hisselerimi buna toplamistim baktim iniyo indikce iniyo yok bedava yok sudan ucuz aha çöp oldu milyon dolar bedava derken acımazlar akcansa aldımda iyiki 16 lardan hala kardayım bedavanında ucuzu var beklersen dikkat edelimde 2.50 olmasın ozaman ne dicez karlı batık hissemi alana yanında bi ciklet bedava yeterki bedavadan alan olsun beklemedikden sonra canına okurlar indirerek.

6. Ekmek herkese yetecekti aslında, tarlaya karga dadandı, ambara fare, fırına hırsız, memlekete harami...
    Geldikleri gibi gitmediler; kimi itini bıraktı, kimi bitini, kimi de ***ini. Yoksa bu kadar ********in bizden olması mümkün değil!
    #Neyzen Tevfik#

7. ulan bari yabancı satışı olaydı bugün. akd'ye göre yabancı satışı yok.

kafalarında bir rakam var, oraya kadar düşürüp o seviyelerde süründürecekler galiba. ben 2.50-3.30 bandında sürünecek diyordum ama sanki alt bandı daha da aşağıda düşünüyorlar. zira endeks bu sefer de y.dışı endeksler düşüşe geçince düşecek. y.dışı endeksler de sonsuza dek yukarı gidecek değil ya, elbette sert bi düzeltme gelecek. endeks düşünce polho mecbur 2 kat düşecek.

sıkıntı değil, bekleyeceğiz. aylarca, yıllarca... o 5.00 gelecek, illa ki gelecek.

8. 70 leride gördükmu görduk dolar çikar borsa iner dolar iner borsa yine iner pol hep inecek yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizide baglayalim şuraya 3.00 gören kaçar bu hisseden 6 ay sonra

Sayfa 37/614 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •