Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 37/257 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 2053 madde; 289 - 296 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1. Alt tarafı konstrüksiyon firması. Enerjicilere çalışıyor diye acaip anlamlar yüklenecek bir iş yapma tarzı yok. Kes yapıştır, tak takıştır. Hücreleri ithal ediyor, siparişe göre don biçen bir terziye benziyor. İşini iyi yaptığı sürece işini iyi yapan bir usta gibi geçinir gider. Parası artar aklı yeterse yeni fikirler yeni girişimlerle büyür.

Sasayı bile patlattılar, bütün balonlar havayla büyür 🙂

2.  Alıntı Originally Posted by doruca Yazıyı Oku
    Alt tarafı konstrüksiyon firması. Enerjicilere çalışıyor diye acaip anlamlar yüklenecek bir iş yapma tarzı yok. Kes yapıştır, tak takıştır. Hücreleri ithal ediyor, siparişe göre don biçen bir terziye benziyor. İşini iyi yaptığı sürece işini iyi yapan bir usta gibi geçinir gider. Parası artar aklı yeterse yeni fikirler yeni girişimlerle büyür.

Sasayı bile patlattılar, bütün balonlar havayla büyür 🙂
    Doğru diyorsunuz basit iş yapıyor güzel para kazanıyor. Önemli olan da bu kazandığı parayla bir enerji üretim pörtföyü kursa ona da hiraz depolama eklese mis gibi büyütür işte şirketini. Daha ne yapsın

3. Kes yapıştır ekle demekle bitiyorsa sende yap o zaman. Abd de bir çok parçayı f35 ithal ediyor çinde hammaddeyi ithal ediyor ama aldığı hammadde ile pazara satacağı yeni bir urun imal ediyor. Kolaysa sende yap bul bir kaç iş adamı. Boş konuşmalarını kendine sakla. Adam yeni bir urun imal edip talep gören yeni mamul ürün arzin8 4 katına çıkaracak madem oyke git başka yerde yaz. Kadı uzanamayacağı ciğere mundar der hesabi seninki de o hesap. Tamam hiç bir şey devamlı yükselmez bir yerde duracak ama böyle küçümser gibi eleştiri yapacaksan yazma, alma veya az aldi isen sat başka yerde yazmaya git Kardeşim ya da makul konuş elde edemedim mundar hesabı ve küçümser gibi yapma ya da kendin üret. Bilmem anlatabildim mi senin kadar bizde biliyoruz ne yaptığını hem yükselmeyecegini ama güzel firma talepte görüyor konjektor ve rüzgâr bu firmalarda şu an.

4. Dostlar naçizane tavsıyem bır süre kulağınızı herşeye tıkayın ,,çokları gelıp vay efendim patlayacak vay efendim balon deyıp duracaktır ,,

Bunlara cevap bıle vermeyin , yav he he deyın geçin ,, Pazartesi düşebilirde müneccim değiliz ,, ama ben şahsen bu şirkete ve sektörüne yatırım yaptım ,,gesanda da 40,50 TL de 130/140 TL de böyleleri hep geldı ve kaybolup gıttıler bır daha uğramadılar !!!

Kim ne derse desın pıyasa bıldıgını okur !!

Ben söyledım diye yükselmez bır başkası söyledı diye düşmez !!

Fk 31,, ve hep söylüyorum sermaye düşük lot mıktarı az,, pıyasa böyle senetlerı farklı fiyatlar ,, !!!!

Bizim de kendımıze göre var bır hayalımiz ,olursa eşşek yüküyle para kazanırız olmazsa hıcbırşey kaybetmeyız ,, malıyet uygun ve bu malı kolay kolay satmayı düşünmüyorum!!!

Götür beni gittiğin yere alfas dıyorum !!

Düş peşindeysen düş peşime diyorum !!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

6. iyi haftalar,

ALFAS – VBTS kapsamında şirket paylarına 4 Ocak’a kadar brüt takas tedbiri getirilirken, açığa satış ve kredili işlem yasağı da 4 Ocak’a kadar uzatıldı.

haberi var..

ytd

7. brut takas işlem hacmimizi düşürsede çok problem olacagını sanmıyorm..işlem yapa yapa gıdıyoruz..

140 bın lot bekleyen..!!!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

8. tavandan güzel işlem işlem oluyor..satan kurum denız yatırım olmalı ..buradan malıyetlenme olması guzel..

Sayfa 37/257 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •