Sayfa 37/136 İlkİlk ... 2735363738394787 ... SonSon
Arama sonucu : 1088 madde; 289 - 296 arası.

Konu: GOLDS - Goldaş

Ya birak, bu adam nerden dadandiysa bu foruma. Gelip herkese sen susun sen busun deyip duruyor, sahtekarlari parlatiyor. Dumbuk 3 gun once geldi, senelerdir yaziyoruz buraya, soylemedigi kalmadi. Mynette ne halt varmis. Orda kalsaydi. 2 kere ceza aldirdik, akillanmaz hala. Yok FETO'nun ayagi, yok FETO'nun bacagi... Sabah aksam FETO ile yatan kalkani FETOS opuyordur uykusunda.

Alıntı Originally Posted by tusubu34 Yazıyı Oku
    dumdek sen kimsin aga ya sen ne ayaksın neyi kime empoze etmeye çalışıyorsun bak spk kararlarında ne diyor bunları kim yaptı peki devleti suçlayıp duruyorsun da bunlarıda aklamaya çalışıyorsun

CEVAP - Borsaya geldikten sonra başta Societe Generale olmak üzere birden fazla finans kurumu ile davalık oldu. Sonrasındaysa 2013 yılında hakkında iflas kararı verildi. İflas kararıyla birlikte hissenin işlem sırası temelli kapatıldı. Şirketin iflas etmesinde firma yöneticilerinin ciddi payı bulunuyor. Aralık 2013’te de SPK’nın yaptığı incelemenin neticesi kamuyla paylaşıldı. Kurul’un yaptığı tespitlere göre şirketin 2008-2012 dönemlerini kapsayan tüm mali tabloları gerçeğe aykırı şekilde düzenlendi. Öte yandan alacaklılarıyla dava konusu olan 10,37 ton altının karşılığı olan bedellerin tahsil edilmediği, söz konusu altınların ticari faaliyet varmış izlenimi yaratılacak şekilde grup içinde alınıp satıldığı dile getirilen bir diğer tespit. Ayrıca şirketin sermaye artırımı öncesinde Goldart tarafından yapıldığı belirtilen toplam 106 milyon 447 bin lira tutarındaki sermaye avansının gerçek olmadığı ve bu nakdin ticari faaliyet görüntüsü altında grup şirketlerine gönderilerek Goldaş dışındaki grup şirketleri lehine ve Goldaş aleyhine kullanıldığı, incelemeler neticesinde varılan bir diğer tespit. Gerçekleştirilen tüm bu işlem ve fiiller neticesinde Goldaşâ€™ın içinin boşaltıldığı SPK tarafından tespit edilirken yönetim kurulu üyeleri ve muhasebe temsilcisi hakkında 2013 yılında suç duyurusunda bulunuldu. Suç duyurusu esnasında hakkında suç isnat edilen kişilerin mal varlığına el konulması talebi de dile getirilmiş idi. Ancak hisse, Nisan 2013’ten sonra borsada işlem görmediği için anılan tarihten sonra firmayla ilgili ne gibi gelişmelerin olduğunu takip etme imkanı kalmadı. Bununla birlikte SPK’nın tespitleri, firma yöneticilerinin aktif eylemleriyle şirketin zarara uğratıldığı yönünde. Söz konusu tespite göre hissedarların zarara sebep olması nedeniyle ilgili kişiler aleyhine dava açma hakkı bulunuyor.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ya birak, bu adam nerden dadandiysa bu foruma. Gelip herkese sen susun sen busun deyip duruyor, sahtekarlari parlatiyor. Dumbuk 3 gun once geldi, senelerdir yaziyoruz buraya, soylemedigi kalmadi. Mynette ne halt varmis. Orda kalsaydi. 2 kere ceza aldirdik, akillanmaz hala. Yok FETO'nun ayagi, yok FETO'nun bacagi... Sabah aksam FETO ile yatan kalkani FETOS opuyordur uykusunda.
    aynen ya varsa şimdiye çıkardı zaten ki varsa yargı orda gitsinler anlatsınlar yalınkayalar olan biteni öğle ya neden kaçıyorlar

hani bak dava dediler kazanıldı yalandan basından bir kaç kelime bişeyler bi karanbol havası yaratıldı şimdi ne ses var ne bişey

işleri bunların hep dümen üzerine kurulmuş adamların işi dümen

3. size katılıyorum bu dumbukun elinde kağıtta yoktur

o zamanlar da tek açık goldas sayfası olan bi forum vardı orda da vardı bunun gibiler

mahkemeye gitsinler bak biz haklıymışız ingiliz mahkemeleri bizi haklı buldu fetö magduruyuz desinler olmadı gazetelere çıksınlar biz yıllık 3 milyar dolar ihracat yapan bir şirkettik komplo kurdular bizi batırdılar desinler hiçbiri yok neden çünkü herşey planlıydı
    batarken ingiliz şirkete 60 milyon kağıt vermelerınden sonra onların borsada el altından satılmasından vs vs

4. Beni ya anlamıyorsunuz ya da size gösterildiği veya öğretildiği şekilde yazarak algı yaratıyorsunuz.
    Gerçekten hisseniz varsa biraz hukuk bilgisi edindiğiniz de benim ne kadar haklı olduğumu anlayacaksınız.
    Ben hiçbir zaman Yalınkayaları savunmadım.Yalnızca yabancı bankalara ve yerli işbirlikçilerine karşı verdikleri hukuk mücadelesini takdir ettim.
    Ben sürekli Goldaşı savundum ve biliyorum ki Goldaş borsaya döndüğün de ancak parama kavuşabilirim.Başka bir yolu yoktur.
    Sizler buraya yazdiğınız yazılarla Goldaşı kötülüyorsunuz ve dolayısıyla kendinize zarar veriyorsunuz
    Gerçekleri bildiğniz halde halâ Goldaş iflas etti diyorsunuz.Goldaş iflas etmedi hukuka aykiri bir şekilde yetkisi olmayan mahkemelerce iflas ettirildi.Daha sonra yetkili Ing.mahkemelerince Goldaş haklı bulundu ve ayrıca tazminata hak kazandı.
    Hukuk bilgisinden yoksun arkadaşlara şunu da hatırlatayım.Hileli iflasta işveren kendisi iflasını talep eder.Goldaş olayinda aksine iflasa karşı mücadele verilmiştir.
    Kimseyi kötülemeyin ve mantıklı olun,Goldaşın yanında olun.
    Biliyorsunuz fetö olayı bitmedi.Halâ tutuklamalar devam ediyor.Fenerbahceyi ele geçirmek için neler yaptıklarina hepiniz şahit oldunuz.Beyin takımı ele geçirilmediği sürece fetö olayı bitmez.
    İhşallah fetönün siyasi ayağıda temizlenir de Yalınkayalar da çıkar açıklama yapar.
    Arkadaşlar bana saldıracağınıza çözüm üretin.Paramızı nasıl kurtaracağız onu yazin.Saygılarımla.

5. bak çıkıp bi açıklama bile yapmıyorlar

ki o zaman da çıkıp faaliyetlerimiz normal şekilde devam ediyo hammadde sıkıntımız yok gibi açıklama yapıyorlardı

Takdir ediyormus. Yuru git isine be. Allahin sahtekarlarini, dolandiricilarini git baska yerde takdir et. 2004 senesinde baslamislar, okuma yazma kabiliyetin de mi yok.

7. Insanların kanı emilmiş, sömürülmüş dertleri kendine yetiyor. şimdi ne anlamı var biribirinize kötü konuşmanın, varsa yapılacak birşey hep birlikte yapalım, duyumları yorumsuzca aktaralım. Kırmayın kalpleri ; zaten kolumuzu kanadımızı kırmışlar. Umut fakirin ekmeği bekliyoruz inşallah spk dan yalınkayalardan veya mahkemelerden olumlu bir haber alırız. Kim ki halkı dolandırmış hak yemiş yaradandan karşılığını bulacaktır inşallah

8. Sahtekar olmayan varsa onu gosterin bana.Borsa da hisse senedi satmayan varsa onu gòsterin bana.Sahtekarlarìn prim yaptığı bir düzende yaşıyoruz.
    Tekrar söylüyorum ben paramın peşındeyim.Ben çözüm yolunu yazdım.Beni suçlamayı bırakın çözüm üretin de mağdur olarak sizlerin çözümünüzden yararlanalım.Burada kişileri suçlayarak Goldaş davasına dolayısıyla bizlere zarar veriyorsunuz ve Goldaşı yok etmek isteyen baykuşlara yardım ediyorsunuz.Lütfen çözüm yazın.Saygılarımla

Sayfa 37/136 İlkİlk ... 2735363738394787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •