Sayfa 37/151 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Sistem Analiz

1.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Endeks tepeyi yapsın ağalar ordan çıkınca papua yeni gine parası almayacak herhalde reis sakin endeksi hallediyorum şuan :D
    Hahahahaaha ben üstten patlatmaya çalışırken sen meğersem masanın ayağını kesmekle meşgulmüşsün..:D

Bu arada ABD 10 yıllık ile pek bi koreleyiz sankim sankim bu aralar dolar olarak..

eurusd paritesinden çok 10 yr lara bakıyoruz sanki..

63.80 64.20 bandı yine kazandı gibi gözüküyor..

pehhhhh

Burasını hızlı bi çubukla geçip 65 66 ları yakmadan rahat yok..

2. 127200 tepemi oldu ne hahahahaha ama orda vermezdi ****torlar el mahkum 50 puan geriden açtık shortları.
    Bundan sonra tırmalar durur indirmek için beni böbrek dalak değilde biraz girdim endeks shortları şaka maka bu çıkışıda gördük 124744 olması lazım deyip durdum 1,5 haftadır ama euro puştundan dolayı nasiplenemedik 2000 puanlık çıkıştan şimdi endeksi kaç puan aşağı çekeceğimizi yapılar gösterecek gelecekte şimdilik 0 noktasını yani en tepeyi arıyorum.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. Şimdik ders olsun size.
    4,238 noktaları ilkin geçilir beyler normalde piyasa bu noktayı deler geçer önemsiz hissi verdirir. Üstünde tepinir durur ama altında günü kapattımmı gör hengameyi algolar orda bir çalışmaya başlar adamın canını alır.
    124744 noktası ki matrix verilerine göre 125000 de çıkıyordu bu rakam çok çok çok önemli bir noktadır beyler. Trendler 4,238 lerde biter ki bu günlük taaa ebesinin nikahından 87bin lerden başlayan yapıda karar verilen bir yer yani şuan karar verilmedi bu noktaya adamlar 2016 aralık 2017 ocak ayında bu noktayı verdiler bize.
    Neyse endeks 127150 short devam
    usdtry long devam
    euusd shortları azalttım bayaa endekse yöneldik bakalım.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4. Hem spotta kama tepesi hemde vadelide formasyon tepesi devammmmmmmmm

5. günlük kamanın en tepe noktasındayız devammmmm

6. Endeksdede bundan sonra vahşi kapitalizm kuralları işler buradan longculara su verenin ta ......... acımak yok artık babam gelse endeksi sat demem satılırmı la bu endeks ölümüne alacak , yabancıya güvenecek, nasılsa düşmüyor bu ölse düşmez diyecek adam lazım bize bundan sonra.

Alım yeri neresi olmalı ustadim.

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Alım yeri neresi olmalı ustadim.
    Endeksinmi ?

Sayfa 37/151 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •