-
330 milyon euro piyasa ederi var diye hesaplamışlar avrupalı uzmanlar, bugün tv de haberi vardı, borsada 1/3 ten işlem görüyor, meşhur sözün gereğini yapmışlar gibi görünüyor..
YTD
-
Bunlar kadar vicdansız paraya tapan başka tahta sahibi varmıdır acaba 'ne çöktünüz paraya hicmi tepki vermez hisse soydular bizi resmen...
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Son düzenleme : netturko; 24-05-2018 saat: 11:03.
-
15 ay boyunca bir hisse düşer ve yönetim hiç müdahale etmezmi , bravo demekten başka bir şey gelmiyor elimizden başkan
-
gomis ayarında bir oyuncu bulamazlar mı? ligde iş yapacak. kadroyu baya değişmeleri lazım. iş yapmayanlar kapı önüne konulmalı. bence şampiyonluğun gitmesinde lens, love,negredo baş aktörler. yaşı ilerlemiş, verim alınamayan herkesi gönderip alacaksın. çok geniş kadroda gerekmiyor. sadece lig de sin seneye. ne kupa ne ş.ligi. uefada belki bir sürpriz yaparlar bilmiyorum. oyuncu satışın diğer kulüplere göre iyi. çin e bile yaşlı futbolcu sattılar. hisse fiyatını da 3 üstüne atsalar artık. iyice boku çıktı.
-
Dostlar, hiç istemesem de yılların verdiği el alışkanlığı olarak burayı günlük takip ederim. Burada birbirimizi üzmekten başka bir şey yapmıyoruz. Ama gerçekten hissede olanlar aynı kaderi paylaşıyorlar. Mağdurlar olarak birbirimizi yiyeceğimize zalimler ile uğraşmak daha akıllıca olmaz mı? Hiçbir şey olmasa elimizden geleni yaptık deriz. Bakınız bir kaç kalem salladık kap'a açıklama vermek zorunda kaldılar, açığa işlemleri durdurdular. Yetti mi hayır. İşe yaradı mı hayır. Ama haksızlığa karşı sessiz kalırsak hakkımızla birlikte şerefimizi de kaybederiz. Sürekli olarak haktan şereften bahseden kulübün yaptığı ortada. Ne yapalım diyenler için, ne bileyim tekrar şikayet edelim, basın yayın organlarına yazalım, kulübe mesaj faks gönderelim (hepsini yaptım) aklıma gelenler bunlar. Öneriniz varsa peşinen beni +1 yazın... Uzuncuyduk çok uzuncu olduk. Ama gidişat müebbet gözüküyor.
-
Bi gün gelir y.kredi basar başka gün gelir city basar deutche toplar diğer gün gelir işbankası basar başka gün gelir garanti basar ne tezgaha düştük Allah kurtarsın sahipsiz zaten böle bi şirketi para babalarının izni olmadan mi oluo bunlar
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
fener ve gsray ın yarı piyasa değerinde bu kadar çapsız mısınız? onların değerine gelmesi demek 4,20 falan sanırım aşağı yukarı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri