Sayfa 370/1003 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Bana gore pegideki her hareket tepkidir.

TH yine uzun vade yatirimci oldu.

Ortam düzelir cikar iner ama gördüğü rakamlari zirve rakamlarını bir daha kisa periyotta göreceğine inanmıyorum, uzun bir sure.

Tabi o rakamlara ilelebet ulaşamaz degil, fakat bekletir.

Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Tgt ne olacak bu hulk un durumu?
    Eğer borsa 92 bin tepkisi verirse bu da 5.60 lara tepki verecek. Borsa geri basarsa 4.60 la 5 arasında duracak. Dava uzlaşacağız deyip de ufak bir ceza olursa ilk etap 8.60 sınra 12 gidecek. Dava uzarsa sürünmeye devam maalesef... Tabi benimle dalga geçmek isteyerek sormadığın varsayımı İle[emoji3]

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    bu rakam ideal alım yeri yada hiç bir şey bilmeyen teknik izlemeyen biri için gözleri kapatıp alınacak yer gibi diyelim.
    O fiyattan hisse alinmaz. Son sahibi olunabilir maalesef. 30'un altinda Pegi tehlikeli yere girdi. Kimse insanlara bir 30 hissesinde 1 ayda 85'ten 25'e alim vermez arkasinda gercekten cok buyuk bir problem olmazsa. ABD havayollarini devlet kurtariyor. Burda bakalim ne olacak. Ben sahsen almaya devam edecegim ordan, ama yok sayarak soktugumu. Devletten bir aciklama gelirse Tombik gibi kurtarir.

4.  Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Eğer borsa 92 bin tepkisi verirse bu da 5.60 lara tepki verecek. Borsa geri basarsa 4.60 la 5 arasında duracak. Dava uzlaşacağız deyip de ufak bir ceza olursa ilk etap 8.60 sınra 12 gidecek. Dava uzarsa sürünmeye devam maalesef... Tabi benimle dalga geçmek isteyerek sormadığın varsayımı İle[emoji3]

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Estağfurullah , bende cok az kaldi hulk portfoye bir etkisi yok düşüşlerin.

5.  Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Ortaklar Beni çileden çıkaran nokta şu: Bu borsa yukarı doğru tepki verdiğinde bizim Halkbank en az tepkiyi verirken değiştirmeyi düşündüğüm bir türlü değiştirmediğim Hisseler ise bugün yüzde 7 yapmış yine Ya soruyorum yatırım danışmanıma Halkbank ile reysaşgayrimenkul karşılaştırılmaz bile diyor. Kağıt yüzde 7 gitmiş tavan olacak nerdeyse diyorum al O zaman ben ne yapayım diyor. Düşerken hepsi aynı düşüyor zaten çıkarken de aynı çıksa sorun yok: siz ne dersiniz ortaklar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Murphy kanunlarından en meşhuru :
    Markette hangi kuyruğa girersiniz girin,diğer kuyruk daha çabuk bitecektir.

6. Citi halkı birakip vakıfa yöneldi. Uçurdu kağıdı. Halk da çakal yapikredinin eline kaldı yine. Bu kâğıdın başında ki en büyük bela yapıkredi yatirim

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Estağfurullah , bende cok az kaldi hulk portfoye bir etkisi yok düşüşlerin.
    Keske bankalarda da kalsaydin ya. Cok para pompaladi devleteler, bankalardan gececek bunlar durum duzelmeye basladiginda.

Sayfa 370/1003 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •