Sayfa 371/412 İlkİlk ... 271321361369370371372373381 ... SonSon
Arama sonucu : 3295 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    .... BJK benim anteraman yerim 4.40-4.70,ben mantık yürütürüm borsada,palavra diyenlere tavsiyem pkent ve kent topiğine uğrasınlar görürler orada,oralara benden başka takılan olmadı 2 senedir,TH sana ve diğer arkadaşlara bol kazançlar dileğiylen...ytd.
    BJKAS ile ilgili bir kaç satır yazayım. BJKAS kayıtlı sermaye tavanını 1.2 milyar tl den 6 milyar tl ye çıkardı geçenlerde. Belki de yeni bedelli yoldadır kim bilir. BJKAS benim radarımda yer almıyor, TSPOR da öyle. BJKAS'ın sportif başarısı yok, mali durumu iyi değil, gelirleri temlikli, bedellilerle ayakta durmaya çalışıyor. Özsermayesi 5 ay önceki %400 lük bedelliye rağmen hala 2.5 milyar tl ye yakın ekside. Bu durumda TTK Md 376 yakın takipte demektir. Ayrıca BJKAS çok sık manipülasyona maruz kalıyor. Muhteşem altılı langır lungur operasyon çekiyor, SPK da geç uyanıyor. En son bu altılıya 6 aylık işlem yasağı gelmişti. Adamlar (aralarında bayan da var) öyle katakulli çekiyorlar ki hayran kalırsın. Aldıkları hisseleri borsada işlem görmeyen tipe dönüştürüp tedavüldeki hisse sayısını ciddi şekilde düşürüp hatta yarı yarıya azaltıp hisseye sıkıştırma operasyonu çekiyorlar, hedeflerine ulaştıktan sonra da tekrar MKK ye başvurup borsada işlem gören tipe geri dönüyorlar. Şeytanın aklına gelmeyecek metotları kullanıyorlar. 1 e 20 gitti BJKAS bu yöntemlerle. 4 küsür liradan 90 liraya zumlattılar hisseyi. Tabii sonra da arka arkaya 15 taban çekti galiba. Bu operasyon çekilirken tahtada sıkışıp kalan pek çok borsacı da oldu ve maalesef onlar battı. Bu nedenler yüzünden BJKAS ile ilgilenmiyorum, sadece ve sadece dibin dibine geldiğine inanırsam kısa vadeli gir-çık yaparım o kadar. Mesela geçen Mayıs ayında 15. tabanını yaptıktan sonra 18 tl den alıp 2 gün sonra 27 tl den satmışlığım vardır. 2 günde %50 kar fena değil. Taban çektiği gün kağıt tavan çekmişti. TSPOR da öyle, anormal derecede sulandı, sportif başarı da nanay. Sadece ve sadece FENER ile GSRAY şu anki ortamda spekülasyona uygundur, tabi istenilen sevilere inerlerse. Çok seçici olmak lazım.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2. Sportifler candır, özellikle de FENER ve GSRAY. Sadece zamanlamasını becermek gerekiyor ki bu hisselerde tecrübeli olanlar için zor değil.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3. Sportif hisselerde tecrübesi olmayanlarla çömezler bu hisselerden uzak dursunlar. Herkesin becerebileceği bir oyun değildir bu. Yukarıda ben alım seviyelerimi açıkladım. Bu rakamlar geçmiş tecrübelerime dayanıyor. Bu hisselerde oynamak isteyenler de böyle yapmalılar. Siz de kendi tecrübenize risk iştahınıza hedefinize uygun alım ve satım yerleri tespit edin, tabi en başta bunu yapın. İcraata geçmeden önce ne yapacağınız belli olmalı, planınız hazır elinizde olmalı. Sonra da taviz vermeden harfi harfine o planı uygulayın. Bir sonraki işlemde optimizasyona gidin ve planlarınızı iyileştirmeye çalışın.

4. Refaba dikkatli ol BJKAS'ta. Şunları sen birleştir bakalım ne sonuç çıkaracaksın:

BJKAS kayıtlı sermaye tavanını 1.2 milyardan 6 milyar TL ye çıkardı geçenlerde.

Daha yeni %400 bedelli yapmış olmasına rağnen özkaynaklar hala 2.5 milyar TL ye yakın ekside.

Son bedelliyi ilk önce 1.6 milyar TL gelecek şekilde açıklamışken son anda revize ederek 960 milyon TL gelecek şekilde %40 aşağıya çektiler böylece kasaya 640 milyon TL az girdi

Mali durum kötü, ciddi nakde ihtiyaç var

Sportif başarı nanay, gelirler hem azaldı hem temlik altında

Bunlar sence neye işaret ediyor? Acaba yeni bir bedelli mi planlıyorlar?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,383
    Zarar etmeyen kulüpmü var,ben kongreye oynuyorum,zaten sabah 4.66-peşi 4.36 %5 düşüş devre kesişi,tam benlik trade için,zaten elimde azalmıştı 4.70 üstü okuttuğum için ve tekrar yerine koyduk,şu aralar 4.44-GS ise 6.30 yaptı 20 altına indi,5 ocağa kadar maç yok,sadece ara transferler görüşmesi olur,FB güm şimdilik ara açıldı,varsın kumda oynasın artık,bunlar neysede GS en azından pirim yapması lazımdı,ben 6.50 bekliyordum,yönetim ve tahtacısı mahsus böyle yapıyorki çıkış olmasın herkesi bedelliye girsin modunda,borsa işi ise sakat,kara para aklamakla işi döndürüyorlar,yani mafya parası var içeride,eski yabancının yerind yeller esiyor,adalet geri gelmediği sürece geride gelmezler,zaten hisse topikleri boş,millette para mafiş,biz fanatik olduğumuz için takılıyoruz,yoksa uğranılacak yer değil,sadece %20 ile idare ediyoruz borsada,yabancının olmadığı yerde ne işimiz var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,383
    FB pir gitti bunlarda gitti,bu 6.41 yaptı-bjk de öyle sayılır,bunda tam maliyetime geldim 41 üstü yarısını yine postaladım gitti,zan
    man kötü kolla dötü boşuna öyle dememişler,sonra hepsi geri gelsi,bu 6 sınırından dönüş yaptı,demekki buradan aşağıya salmayacaklar,zaten her düşüşte alıcıydım,tahtacısı bugün piyasaya çıktı şöyle yokladı,şu sıralar 6.24-25.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,383
    Gargi emicem tavanladı,buda 6.10 yapıp 6.20 üstüne attı,6.30 yapsa fena olmaz,çünkü diğerini boşalt buna yüklen,yani doldur boşalt

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,383
    Gargi emicem 5.20 yapti,şu sıralar 5.10 civari-budaaçılış 6.14 yapti,bakti gargi gidiyor yalandan 6.35 yapti...iş bilenin kılınç kuşanın,ligte iyi işler yap borsada gel sürün,normal yeri en aşağı 7 olması lazım,bakmayın siz TH'ye,o 4.75 alıcı,beklesin o otobüs durağında bizde mali götürelim bu arada...ytd.

Sayfa 371/412 İlkİlk ... 271321361369370371372373381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •