Sayfa 371/754 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471 ... SonSon
Arama sonucu : 6028 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Tek eğlence Fenerbahçe [emoji38][emoji2]dua etsinler Hatay 9 kişi kaldı 10 kişi olsalardi 2 tane saplardi

BİR BOKSÖR YERE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DEĞİL AYAĞA KALKAMADİGİ ZAMAN YENİK SAYILIR.
    Son düzenleme : komutan logar; 21-09-2020 saat: 22:14.

2. Takımda bariz forvet yok.. Gol bölgesinde çoğalamıyorlar.. Yazık bu puanları çok ararız..
    Şuan lige en hazır takım gs..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Takımda bariz forvet yok.. Gol bölgesinde çoğalamıyorlar.. Yazık bu puanları çok ararız..
    Forvet yok, hoca yok, kilidi çözecek adam yok, baştan aşağı yanlış bir takım..
    Valencia dediğin adam forvet diye geçiyor, hiç bir takım da 1 sezonda 5 golden fazla atamamış..
    Bana göre majör problem Ali Koç yönetiminin futbolla uzaktan yakından alakası olmaması..
    Van Persie, Soldado, Valencia vs hep bitmiş adamlarla şampiyonluk arıyorlar..
    Bu yıl da ilk 4 zor..
    Gsaray çok iştahlı ve kadrosu çok güçlü.

4. Geçen hafta yazdım buraya. Herkes çok iyi transferler yaptık diyor. Lemos ve tiserend haric, mert Hakan yandas dahil alayı çöp.

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Takımda bariz forvet yok.. Gol bölgesinde çoğalamıyorlar.. Yazık bu puanları çok ararız..
    Bizde futbol yanlış okunuyor,geçen hafta şampiyonu yenmiş bir hatay ve tek amacı kapanarak kontra yapmak oda olmayınca pozisyonu yok çünkü,bir puana göbek atmak kapanarak,gs maçı için ölçü alınamaz bu maç,o maç çok farklı geçecektir,futbolda en zor şey kapanan takımları açmak dünyanın en iyi takımları bile zorlanıyor bu durumlarda,pozisyon var ama direğin içine çarpıp dönüyor,yapacak bir şey var oda ileriye bakmak. ytd.

iki penaltıyı es geciyor iki kırmızı çekti ya.. 6saray olsa kosa koşa giderdi var'a ümit öztürk..
    neyse -4 açar sabahtan , sonrasını bilmem..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

7. 9 kişi ile yenemedi berabere bitti. Yarın tavan olabiliri. Ytd
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Bitmez Çunku hakem var sağolsun..

İyi bir fenerliyim ama takımım eze eze alsın istiyorum..

Hatay 10 kişi buna rağmen alamazsa... Ne söylenebilir ki..
    SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Kenarda bide Emre olsa iyice senlenirdi.Erol Bulut her pozisyon da dönüyor Volkan a bişey anlatıyor.Emrede olsa oturup bir masa kuracaklar.
    Son düzenleme : Arif Turgay; 21-09-2020 saat: 22:49.

Sayfa 371/754 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •