Sayfa 371/2369 İlkİlk ... 2713213613693703713723733814214718711371 ... SonSon
Arama sonucu : 18951 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Medyada yazanlara inanmayin. Omrumde gormedigim olcude dezenformasyon var. Boylesini hic gormedim.

Bence;

1- Urus'un bu isten zararla cikmasi mumkun degil.

2- Bu savas savasa benzemiyor. Kesinlikle danisikli dovus.

3- Cecenler Kiev'in 20km disindalar. Sayet emir verilir de Kiev'e girerlerse, Ukraynalilarin korkudan b.ku donar.

4-Ab, Almanya, Abd hatta Ingiltere'de Putin'in isbirligi yaptigi guc odaklari var.
    @erefefik

2. Furkan Bölükbaşı
    @furkancerkes
    ·
    36d
    28 Şubat benim için annemin götürdüğü başörtüsü için elele eylemleri, annemin gözaltına alınması, evlerde gizli gizli yapılan ayakkabıların kapı önlerinden saklandığı dini sohbetler, sokakta yüksek sesle Allah demenin tehlike arz etmesi, başörtülü annelerin okula girememesiydi.
    Furkan Bölükbaşı
    @furkancerkes
    ·
    34d
    En çok da sonuncusu can yakardı. Sizin içeri girdiğiniz ilkokuldan sanki büyük bir suç işlemiş gibi anneniz giremez, kapıdan sizi göz ucuyla uzun uzun seyretmek zorunda kalırdı. Bunlar bir nesile travma olarak miras kaldı, belki de bu yüzden tehlikede hissedince hırçınlaşıyoruz
    ...................................
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Rusya: Batı silahlarının Ukrayna'ya naklinden sorumlu olanlar hedef alınacak.

Polonya tehdit edildi.
    Polonya basbakanı almana "rus benim sınırıma gelirse ordum rus tarafına geçer, rus tanklarıni alman sınırında görürsün" demiş olabilir mi?

Aywaaa..!
    Bu ukraynalılar belarusa görüşmeye gittiler ya...
    Gazozlarını içip te uyandiklarında kendilerini sibiryada bulmasınlar?
    Eskiden öyle çok olmuştu... be yaaa.!
    Ben olsam asla sınırdan öteye geçmezdim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,089
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Medyada yazanlara inanmayin. Omrumde gormedigim olcude dezenformasyon var. Boylesini hic gormedim.

Bence;

1- Urus'un bu isten zararla cikmasi mumkun degil.

2- Bu savas savasa benzemiyor. Kesinlikle danisikli dovus.

3- Cecenler Kiev'in 20km disindalar. Sayet emir verilir de Kiev'e girerlerse, Ukraynalilarin korkudan b.ku donar.

4-Ab, Almanya, Abd hatta Ingiltere'de Putin'in isbirligi yaptigi guc odaklari var.
    uzun vade zararda hem de çok zararda... artık kimse ne urusa ne coniye güvenmeyecek...
    çeçenler kieve girerlerse muhtemelen diğer grup haklılığını ortaya koyar ve cidden ayrılıkçı olurlar...
    asıl mesele akılın dışarıda bırakılması... muhtemelen gerçekler dışarıda bırakılarak diktatörün istedikleri raporlanmış ve söylenmiş. tabii ki evdeki hesap çarşıya uymamış...

5. Gazozlarını içip te uyandiklarında kendilerini sibiryada bulmasınlar?
    O kadar da değil be ya...

asıl mesele akılın dışarıda bırakılması... muhtemelen gerçekler dışarıda bırakılarak diktatörün istedikleri raporlanmış ve söylenmiş. tabii ki evdeki hesap çarşıya uymamış...
    Diktatörün mesleği istihbarat...Yaş tahtaya basma ihtimali milyonda bir bile değil.

Abd'nin ''süper güç''lüğü, 1945'de iki atom bombası patladıktan sonra başlamıştı. Bombayı Hans Kammler verdi. Yani Abd'ye süper güç olma özelliği, Almanlar tarafından verilmişti.

Şimdi geri alıyorlar. Putin, Çeçenleri Kiev'e sokarsa kimse Rusları dinlemeyebilir.

Ama iki atom bombası atarsa öyle bir dinlerler ki. Putin, artık bu noktadan geri dönmez.

Bugün bir termobarik bomba patlattı.
    @erefefik

6. Rus Dışişleri: “Almanya, Ukrayna’ya öldürücü silah sevk etme kararıyla soğuk değil en sıcak savaşın hayaletlerini çağırıyor.”

“İnsan Almanya'da Nazilerden arındırma sürecinin nasıl tamamlandığını merak ediyor.”
    @erefefik

7. Dün BP 25 milyar $'ını alamadan Rus Rosneft ile ortaklığını bitirdi.
    Şimdi de Shell, küresel LNG'nin % 4'nü üreten Rus off shore LNG tesisindeki % 27.5'luk hissesini bırakıyor.
    Bu arada Rusların Almanya'da bir de rafinerisi var. Şimdilik ses çıkmıyor.
    @erefefik

8. İlahi adalet vardır be ya...
    @erefefik

Sayfa 371/2369 İlkİlk ... 2713213613693703713723733814214718711371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •