Originally Posted by
stress
Değerli ortaklar... Kolay olmadı ama en sonunda bir ev parası zarar ile bu lanetten kurtuldum. Yatırım şirketini değiştirdim. Güvenmek zorundaydım güvendim. Bu kağıdın yatırım yapılabilir bir kağıt olmadığını 2,5 sene içerisinde aldığım pahalı eğitimle öğrendim. Zamanında ben burada aldanmıştım. Artacak gelirler, vizyon sahibi yönetim, kulübün değişen çehresi.. Hepsi hikaye imiş... Şimdi, amacı gerçekten yatırım yapmak olan benim gibi saflara uyarı babında yazımı yazıp çıkıyorum. Ben yandım siz yanmayın. Benim gibi taraftarlık duygusu ile hareket etmeyin. Gerçekten yatırım yapmak niyetindeyseniz ve zamanınız varsa hiçbir şey bilmiyorsanız sportiflerin üzerini kapatıp kura çekin. En kötü sermayeniz yerinde sayar. Benim gibi dehşet bir zarar muazzam bir zaman kaybı yaşamazsınız. Amacınız bu değilse doğru zamanı iyi tayin edip doğru zamanda satın bu kağıdı apış arası bezine çevirin... Zaman içerisinde istemeden de olsa kalp kırdıysam affola... Zararda olanlara Allah sabır versin. Hepinize bol bereketli kazanç dilerim.
Yer İmleri