Sayfa 372/610 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472 ... SonSon
Arama sonucu : 4876 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    beraber topluyoruz , sıkıntı yok
    huylu huyundan vazgeçmez, onun bu huyunu iyi okursan faydalanırsan muazzam
    koy sepete formasyonu en ağır fazına girmiş durumda, 2023 çok değişik olacak diyebilirim

2.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    göktürk 3 maltepe balmumcu cevizlibağ bizim mahalle 2 bekleyen oteller varken bu kadar aç gözlülük niye onları yapması daha iyi olmazmı ahmet amcanın bu doymazlığından yatırımcısı bıktı bence hissesiyle oynamayı ve aç gözlülüğü bırakmalı artık dostum...
     Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    herşey iyi güzelde birde projeleri mal toplayacagım diye bekletmese...
    Bakıyorum da doğru soruları sormaya başlamış sın..;-))

Sende geilşme var tebrik ediyorum..

Ben sana bunların neden yeni işlerin reklamını yaptığını da yazayım; çünkü mevcut işlerin ekmeğini yediler, yeni işler oksun ki bunlara konuşacak şeyler çıksın ve milleti oltaya getirsinler..!!!

Bir de, bunu matah bir şey miş gibi abartarak anlatsınlar, ben büyükyalının son satışlarının kâr oranı %70 leri bulacak derken alay ediyorlardı, şimdi bugün yaparsa 2 yıl sonra %100 kâr edecek diyorlar, doğru olabilir ama önce şu eldekini bir hisse fiyatına yansıt demezler mi adama..???

Piyasa değeri kadar kâr ediyorsun ama hisse %45 iskontolu işlem görüyor, bunun anlamı ya kendileri buna inanmıyor, yada yatırımcıyı soymak için bunu yem yapıyorlar, başka anlamı yok..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

3. Ela excellance resort belekte dün sezona açılış partisi yapıldı. Ahmet bey de oradaydı, artık son yatırımımızı da bu kış villalar ve spa kısmında yaptık ,400 milyona yakın renovasyona para harcandı, karşılığı bu sene gelecek inşallah modundaydı...
    Bu sene turizm kısmı artık artıya geçmeli ve diğer otellerde yapılıp yavaş yavaş bir marka olunması gerekiyor inşaatta olduğu gibi...

4.  Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    Ela excellance resort belekte dün sezona açılış partisi yapıldı. Ahmet bey de oradaydı, artık son yatırımımızı da bu kış villalar ve spa kısmında yaptık ,400 milyona yakın renovasyona para harcandı, karşılığı bu sene gelecek inşallah modundaydı...
    Bu sene turizm kısmı artık artıya geçmeli ve diğer otellerde yapılıp yavaş yavaş bir marka olunması gerekiyor inşaatta olduğu gibi...
    Sezon açılışını yapmak için Ramazan ayının girmesini mi beklemişler?

5.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Sezon açılışını yapmak için Ramazan ayının girmesini mi beklemişler?
    Adamakıllı sezon nisan sonrası başlar, şimdi alıştırma yapılıyor. Senesi dolanlara ödüller, motivasyon konuşmaları , tekrardan gözden geçirmeler vs... Patron ben buradayım da mesajı veriyor ayrıca...
    Bu sene artı yaparsa tamamdır...

Kap var.

Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım Değerleme Raporu

Küçükçekmece 892 Ada 1 Parsel ve 897 Ada 2 Parsel

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1127901

Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım Değerleme Raporu

Küçükçekmece 892 Ada 1 Parsel ve 897 Ada 2 Parsel

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1127900
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Bana göre, ilk başlatılacak proje bu olacağı için, lansmana çıkmadan önce satışa çıkacak bölümlerin arsa payını güncelemek ve belirlemek amacıyla yeniden değerleme yapıldı.Bu projeden şirketin kasasına girecek karın hesap ve tahminlerini buradaki üstadlara bırakıyorum ,bir değerleme yaparlarsa seviniriz.

8.  Alıntı Originally Posted by ismail82 Yazıyı Oku
    Bana göre, ilk başlatılacak proje bu olacağı için, lansmana çıkmadan önce satışa çıkacak bölümlerin arsa payını güncelemek ve belirlemek amacıyla yeniden değerleme yapıldı.Bu projeden şirketin kasasına girecek karın hesap ve tahminlerini buradaki üstadlara bırakıyorum ,bir değerleme yaparlarsa seviniriz.
    İlk proje bu olmaz, son bile olsa şaşırmam bir not düşelim 12 milyar TL kılçıksız bırakır ...
    Çok bomba tahmin demeyin, notu düştük yukarıda...

Sayfa 372/610 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •