Sayfa 374/402 İlkİlk ... 274324364372373374375376384 ... SonSon
Arama sonucu : 3210 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: KCHOL - Koç Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

Özetle bu yazdıkların çok değişti, eski bilgiler bunlar.
    Haklısın 2000 adet lotun olsaydı önceki maliyetle aldığın mal elinde dururmuydu?

borsada yeni hesap açıp işleme başlayan arkadaşlar için kısa bir metin alıntılayayım

Bir hissede tahtacı iki seye göz diker

1 paranız
    2 hisseniz

Eğer göz diktikleri şey paranız ise hisse olmayacak değere gider hacim azalır mumların fitilleri uzar gövdeleri kısalır

Eğerki göz diktikleri şey hisseniz ise hisse yürümez hacim vardır ancak kademe kademe hisse düşüyordur
    Mumların fitilleri kisa gövdeleri hafif doludur

Nihayet 60-90 gün arasında yatay serüven son taban hareketi ile son bulur

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Haklısın 2000 adet lotun olsaydı önceki maliyetle aldığın mal elinde dururmuydu?
    6.000 lotum vardi, simdi 1.000 lotum var.

O sattigim hisselerle Eurobond aldim, henuz dolar 19 civarindayken, 34.000 dolar Eurobond oldu.

Ozetle,

1.Hisseyi secmek onemlidir.
    2.Hissede belli bir kazanca eristikten sonra tutmak, riski tasimak demektir.
    3.Bu noktada bankalar gibi dusunup, once riskten kurtulmak esastir.
    4.Eurobond alarak hem hisse riskinden hem enflasyon riskinden kurtuldum.

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    1.Hisseyi seçmek önemlidir. .
    netice itibariyle topiğe hareketlilik getirdiğim için rahatsızlık duyan var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    netice itibariyle topiğe hareketlilik getirdiğim için rahatsızlık duyan var mı?
    Ona rahatsızlık demeyelim.

Ancak bu kadar grafigi izleyen var mi bilmiyorum ama ben grafik yerine guncel ve dogru bilgileri tercih ederdim.

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ona rahatsızlık demeyelim.
    Ancak bu kadar grafigi izleyen var mi bilmiyorum ama ben grafik yerine güncel ve doğru bilgileri tercih ederdim.
    keşke güncel doğru bilgi olsa da dükkan senin olsa onlarca yüzlerce metin veya iletiden eleye eleye bu kadar kalıyor bir kısmınıda izleyiciler elerse belkide en mantıklıları bize kalır ne diyeyim artık.

son iki günlük bu düzeltme fiat hareketli ortalamalardan uzaklaştığı için oluşan kısa düzeltmeler olarak bakmaya devam edilebilir şuan için orta vade trent devam ediyor diye yorumlanabilir.
    dolar bazlı endeks grafiğinde çanağa bir kulp takabilir ler izleyip tebbirli olalım Grafiklerden bu alıntılama yüzünden biraz haşina oldum yukarı doğru ittirmeye çalışanlar var ama bunlar içerisinde BanK OF' olduğunu sanmıyorum, dolayısıyla şimdilik viop30 tehlike bölgesini aşamadı, günü halen en dipte kapatma ihtimali var buna göre 8350 üstü al korkma 8350 altında fırsatları (satış) değerlendir 8080/8350 aralığı SAT AL ilerle gibi düşünülür mü?

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    keşke güncel doğru bilgi olsa da dükkan senin olsa onlarca yüzlerce metin veya iletiden eleye eleye bu kadar kalıyor bir kısmınıda izleyiciler elerse belkide en mantıklıları bize kalır ne diyeyim artık.

son iki günlük bu düzeltme fiat hareketli ortalamalardan uzaklaştığı için oluşan kısa düzeltmeler olarak bakmaya devam edilebilir şuan için orta vade trent devam ediyor diye yorumlanabilir.
    dolar bazlı endeks grafiğinde çanağa bir kulp takabilir ler izleyip tebbirli olalım Grafiklerden bu alıntılama yüzünden biraz haşina oldum yukarı doğru ittirmeye çalışanlar var ama bunlar içerisinde BanK OF' olduğunu sanmıyorum, dolayısıyla şimdilik viop30 tehlike bölgesini aşamadı, günü halen en dipte kapatma ihtimali var buna göre 8350 üstü al korkma 8350 altında fırsatları (satış) değerlendir 8080/8350 aralığı SAT AL ilerle gibi düşünülür mü?
    Bence dusunulmez.

1.Para'nin alim gucu cok dustu. Kimse 20 tik icin al sat yapmiyor artik, cunku degmiyor.
    2.Ulkenin durumu cok daha riskli hale geldi.
    3.Hissesini satan icin, parasini koyabilecegi bir yer yok, o yuzden hangi hisse arayisi cok daha gerekli.
    4.Teknik Analiz bu tur ekonomilerde pek is'e yaramiyor, belki bir gun Norvec olursak, yarayabilir.
    5.Borsa kazanmak icin bir piyasa olarak gorulmeli, ben 10.000 lot KCHOL alayim, parami koruyayim olmaz.

7. Yeni aktif kanalımız zeminli

Sayfa 374/402 İlkİlk ... 274324364372373374375376384 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •