Sayfa 374/783 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon
Arama sonucu : 6260 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. 11.08.2021

THY 2021 YILI 6 AYLIK KONSOLİDE NET DÖNEM ZARARI 59.000.000 TL

Geçen sene durum böyle imiş.

Taşınan Açık kalmamış, ya herkesi yükselişe inandırdılar ya da yatırımcı akıllandı spot da taşıdığı açığın kirasını ödemek istemeyip, pay vadelide short pozisyonu açıyor, THYAO özelinde ise dün gerçekleşen 10 mlyn lotun tamamına yakını kapanmış sadece 713 bin lot açık taşınmış,

3. Kır şu lanet 53ü
    Who, baby, Who Will Save The World?

4. Sonunda kırdı 53'ü,
    Tekkeyi bekleyen çorbayı içer. Sabırla beklemeye devam.

5. Hata yok, onu ima etmedim ama bu veriler hiç bir anlam ifade etmiyor onu demek istedim. THY gibi bir hisseyi açığa sat tuşuyla satmak ile, normal satmak arasinda hic fark yok.

Kucuk ve orta ölçekli sirketlerde açık satis yaparak tahtaya yön verilebilir belki ama bu tahtada çok çok zor.

Haa... cok cok olağanüstü bir durum olur paylaşmanin bir anlami olur ama her gun hatta gün içinde sık sık paylasmanin anlami yok diye düşünüyorum.

Bu verilere gore al sat yapan kaç kişi var burada bilmiyorum ama ben temel verilere göre alir satarim. Ve bunun faydasini cok gördüm.
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    @balıkadam hata varsa düzeltin, yazın ki düzeltelim!

benim yıllardır yaptığım çalışmayı Borsa Gündem bir kaç aydır yapıyor,
    https://www.borsagundem.com/haber/en...082022/1678340
    SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Elemanın biri vardı; buralar tepe olup, hisse 30₺ olacak diye. Acaba yaşıyor mu?
    Who, baby, Who Will Save The World?

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Hata yok, onu ima etmedim ama bu veriler hiç bir anlam ifade etmiyor onu demek istedim. THY gibi bir hisseyi açığa sat tuşuyla satmak ile, normal satmak arasinda hic fark yok.

Kucuk ve orta ölçekli sirketlerde açık satis yaparak tahtaya yön verilebilir belki ama bu tahtada çok çok zor.

Haa... cok cok olağanüstü bir durum olur paylaşmanin bir anlami olur ama her gun hatta gün içinde sık sık paylasmanin anlami yok diye düşünüyorum.

Bu verilere gore al sat yapan kaç kişi var burada bilmiyorum ama ben temel verilere göre alir satarim. Ve bunun faydasini cok gördüm.

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu verilere göre trade edenler az ve ya çok inanın var, bir kişiye bile faydası olursa sevinirim ki itibar puanı verenlerden ve özelden yazanları gördükçe faydası olduğunu düşünüyorum, ben açığa satış tablosuna ve günlük takasa bakarak long veya short pozisyonu açıyorum, örneğin bugün THYAO da taşınan açık çok olmadığından tahta yapıcı açıkcı üzerine gitmez diye short pozisyona niyetlenmedim, ama 1.5-2 mlyn lot açık taşındığını görseydim tahta yapıcının açıkcı sıkıştıracağını bilerek hemen alış pozisyonu açardım, ben daha çok bu işlemi başta EREGL olmak üzere Bist30 endeks hisselerinde yapıyorum, faydasını da görüyorum, EREGL topiğinde temettücü olup ta her an yazanlar var onların yorumları ne kadar anlamlıysa en çok açığa satış yapılan ilk 3 hisseyi kendi topiğinde paylaşmak ta o kadar anlamlı olmalı!

Islemi yapmadan once yaz buraya. Senin orda herhangi birsey tuturman yazi ile tura atmaktan daha fazla bir ihtimal degil.

Daha once de soyledim 3 kere ust uste goster diye. Kacip gittin. 10 milyon lot nerde dye ariyorsun o islemlerin gunluk mahsuplastiginin bile farkinda degilsin.

Insanlarin kafasini karistirma.

Iddiasina gireceksen de girelim. Ben o verilere bakarak bir kurus kazanamyacagini iddia ediyorum. 3. kez tutturursan islem yaptigin kadar hisseyi sana virmanlarim. Kaybedersen 1/10'unu virmanla.

Yiyorsa.

Sayfa 374/783 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •