Sayfa 375/1001 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    BENCE ilk anda işe yarayacak ama hafta sonu cuma kapanışın üstünde bir kapanışla bitiririz.
    Günde 30-40 milyon dolar reeskonttan dolayı talepte azalma da hissedilmeye başlanacak asıl etki oradan gelecek, TL uzlaşmalı forward sadece yardımcı etmen. Asıl talep düşüşü ihracatçıya tcmb'nin günlük 3.7TL'den sattığı dolardan geliyor. 1 hafta 10 gündür bu dövizler 3.7TL'den veriliyor daha doğrusu alacak karşılığı 3.7TL'den TL olarak kabul ediliyor. Bu çok daha kuvvetli bir etki yaratıyor ve zamanla dolarda düşüş olursa bundan dolayı olacak. Ancak bu artık sürdürülebilir değil zira tcmb bu politika ile ciddi anlamda döviz rezervi yakıyor. Şunu unutmayalım tcmb'nin şu andaki *net* döviz rezervinin %90'ı reeskont ödemeleri sonucu birikmiş, yani eğer tcmb böyle bu işlemi sürekli uygulamaya kalkarsa veya geçmişte uzun süre uygulamış olsaydı şu anda net rezervleri sıfıra inmiş olacaktı.
    Şu anda 2 yıl içinde 2. denemesi ama bu denemelerle bu işlemin de sınırlarına yaklaşıyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

gatarlılar gatar gatar getiririr.
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yarın o haberi kullanarak 3.80 altına doğru sürerler 3 milyar dolar 20 iş gününde günlük ortalama 75 milyon dolar demek yarın ilk kurşunu 350 ile sallayacak
    hani şu batırel hocanın 10 satarım olmadı 10 daha satarım
    olmadı bi daha 10 satarım demişti ya
    mb 1010 değilse bile ilkinde 1tane 3 sallayacak izleyeceğiz
    3.82 nin 1 gram altına gelmez bence

Alıntı Originally Posted by eskilerdenwallace Yazıyı Oku
    başkan her sallamanın bir karşılayıcısı olacaktır.
    her atımına hadi daha at der
    .

perşembe günü borsada yabancı satışı olmuş muydu ?

olduysa onlar yarın paralarını dolara çevirip terki diyar ederler mi ?

.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    gatarlılar gatar gatar getiririr.
    gatarlılarda kalmadıııııı başkaaann

6.  Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku
    doğuş holding sahibi ferit şahenk garanti bankası hisselerini sattı (başkanlığa devam ediyordu bildiğim kadarıyla) ve ardından 1-2 ay öncede yönetim kurulu başkanlığını bıraktı. benim bu konuyla ilgili şahsi görüşüm, geçtiğimiz aylarda başbakan dahil bir çok yüksek mevkilerdeki kişilerin yurtdışına yatırım yaptığı haberleri dolaşmıştı. hollanda gibi. az bir araştırma yaparsanız internette konuyla alakalı haberlere ulaşabilirsiniz. bunlardan biri ismi geçmemesine rağmen (yada bana denk gelmedi bilemiyorum) ferit şahenk diye düşünüyorum. bu arada yatırım dediğime bakmayın kaçış diyelim özellikle maddi varlık kaçırma. şahsi görüşümdür, komplo teorisi komplo teorisi deniyor ya buda benim komplo teorim. şahsen milyonlarım olsa ve bu kadar tanınsam (özellikle siyasi/ihale vb. ) bende milyonlarımı türkiyede tutmazdım
    nusreti amerikaya bu yuzden mi yolladi acaba ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Ferit Şahenk yerini kime bıraktı?

Var mı fazla bir fark?

8. Ferit Şahenk in bankası hakkında iddialar olması hisselerini satmasına neden olmuş olabilir mi?

Sayfa 375/1001 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •