Birisi çok güzel yazmış , Ulu Önder Atatürk mezarından kalkıp dirilse ülkenin başına geçse borsa bu kadar coşmazdı , napıyo hakkaten bunlar ya 1 senede 140 binden 430 bine geldik daha nerde durcağı belli değil...
Birisi çok güzel yazmış , Ulu Önder Atatürk mezarından kalkıp dirilse ülkenin başına geçse borsa bu kadar coşmazdı , napıyo hakkaten bunlar ya 1 senede 140 binden 430 bine geldik daha nerde durcağı belli değil...
merhaba yarenler merhaba felaket arkadaşlarım. qnb finansinvest ile çalışan var mı bi şey sorucam. qnb finansinvestle çalışan var mı bi şey sorucam... aynı şeyi iki defa tekrar ettirmeyin
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bankalar badem bankası gazı ile feyk hareket bana göre düşeni kırmadığı sürece benim için böyle .
eregl içinde yorum istenmiş ortalamalar aşağıda kaldı yarın durulmaya başlar daha sonra ortalamalar için yataya bağlar diye düşünüyorum
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
thy dinleniyor bir de onu alsalar endeks yüzde 4 fln olacaktı herhalde..yalnız onu da çok pis alacaklar gibi hissediyorum şu an hazırlıklar yapılıyıor sanki..
Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
enerjiler gitmiyor bugün .. sebebi nedir ? haber falan mı var takip edemedim ?
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Yer İmleri