Originally Posted by çıtak 15 liğe göre açmıştık...pala 15 liği bertaraf etti... 30 luğa geçirdi makinayı 847275 direnç 844675 destek... 844900 e gelirse direk reverse long olacam karlı olsun dedim 844600 e çekildim...800 yandı döndü
ooo 8436.25 843 u bu defa geçti sanki
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by *Bozkurt İkindi namazına müteakip merhumu defnedecez, toprağı bol olsun inşallah Kimi gömüyoruz Ayhan başkanı mi
Originally Posted by Ayasofya 2005 Kimi gömüyoruz Ayhan başkanı mi Ayhan başkan görünmezmiydi ki ? Pardon . Yazılanı "kimi görüyoruz" anlamışım : )
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Originally Posted by Ayasofya 2005 Kimi gömüyoruz Ayhan başkanı mi Yok yahu bistteki kediyi, hani şu öldürüpte zıplattıkları ölmüş kediyi. 9 canı bitti Başka kedi bulmak lazım bu zıplamıyor artık
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Yok yahu bistteki kediyi, hani şu öldürüpte zıplattıkları ölmüş kediyi. 9 canı bitti Başka kedi bulmak lazım bu zıplamıyor artık bozkurt amblemin gayet manidar... adamların şirketi isminde bile açık seçik beyan etmişler... daha napsın adamlar...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by akcay bozkurt amblemin gayet manidar... adamların şirketi isminde bile açık seçik beyan etmişler... daha napsın adamlar... Avatarı bilerek değiştirdim, petkim diye kandırmışlar bizi
Originally Posted by pisyedili01 Ayhan başkan görünmezmiydi ki ? Pardon . Yazılanı "kimi görüyoruz" anlamışım : ) Sıraylan gömüyoruz sıranı bekle. Pamuğu tıkamak uzun sürüyor.
Forum Rules
Yer İmleri