-
Arkadaslar spor hisselerinde bu yasananlarin hepsi normal, hicbirine ceza gelmez. Baskanin gecmizte fenere seslenis konusmalarini hatirlayin. Hicbir halka acik sirkette gelecege donuk bukadar yorum hickimse yapmadi, yapamaz. Basinda oldugu sirketler icin bile baskanimiz boyle yorumlar yapiyormu? Asla! Fenerbahcemiz icinde yapmamaliydi
Neyse. Sonucta spor hisseleri ve konu herkesin ustadi oldugu futbol. Herkes kendince yorum yapacak
Asla yatirim tavsiyesi olmamakla birlikte benim sahsi gorusum ligin 40 hafta oldugu unutulmamali. Onumuzde insallah uzun bir lig maratonu var. insallah pandemi ve digiturk sikinti cikartmadiktan sonra sabirli olmanim faydasi olabilir
Tum KYlara saglik ve bol kazanc dilegiyle..:
-
Gs şiir gibi oynadı, tüm maçı izledim, bu Avrupa maçı
Yedek, as farketmiyo
Fena oynuyorlar
Takım oyunu şekli
Buldular mı da atıyorlar
Çok iyi hazırlanmalıyız çokkk
Hatay maçı gibi oynarsak
Bu gs içinizden geçer
Çok iyi motive olup, büyük taktik yapmalıyız
-
Fenerin oyuncu kalitesi kumaşı siplit ile kıyaslanamaz.fenerde tek sorun takım güç olarak çok iyi durumda ancak birlikte oynamama ritm tutamama sorunu var şuan
Ha gs hakkını yemeyelim lige çok hazırlar..iskelet kadroya yaptıkları takviyelerle takım havası çok üst seviyede o ayrı
Ama bizde Fenerbahçe’yiz.
Kaleci ve savunma 4 lüsünü bozmayacaktır
Lemos ve zanka ile başlar
Sağda Gökhan sol sürpriz olabilir(novak geride Caner önde)
Gökhan ın önünde yine tiham ile başlar inşallah tiham bu hafta biraz katkı verir şuan hayal kırıklığı ile geçen 2 maç
Orta saha gustavo banko işte kırılma noktası ve maçın kaderi
Yanına Ozan/Tolga yapıp gol yemeyim ne olursa olsun mu diyecek ;yoksa Ozan veya Tolga birinden vazgeçip Mert Hakan yada sosa ile mi başlayacak ileride yine valencia İle başlayacaktır
Maçın kilidi gustavo ve yanındakiler olur diyorum
Ben olsam : Altay
Gökhan lemos zanka novak
Tiham gustavo Ozan Caner
Sosa
Valencia
Yaparım.gs nin etobo yu çok beğendim ama bu kadro form tutmuş hali ile çıkmış olsaydı maçın favorisi olabilirdi
Şimdi sıkıntı sosa novak tiham ne oynayacak diğerleri az çok belli
Birde bunlar kötü olduğunda girenler ne yapacak.2 haftadır çakanlar kötü girenler daha kötü
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
21 günlük ortalama diye 30 dan girdim, hala aynı dümen dönüyor kağıtta. Yükselişe geçtiği zamanlarda gün içi fırsat verip akşama kalmadan tavana kilitliyordu, şimdi de tam tersi gün içi umutlandırıyor, akşama eksi kapatıyor tüm umutlar bir sonraki güne kalıyor. Beklenti oluşturacak bir transfer haberi bile yok gs de çakar pazar günü otururuz g*tümüzün üstüne Hadi ben zarar kesip çıkarım da 40 ve üstü alan insanlar ne yapsın milleti umutlandırdınız Şampiyonlukta en iyi aday biziz falan yazık Hatay gibi bir takıma 9 kişiye rağmen tek gol atamadılar bi b*k olmaz bu takımdan
-
Şampiyonluk için daha çok erken daha çok sular akar bu köprüden.başakşehir oturmuş kadro ile 3 te 0 çekti.hatay ve Karagümrük lige en amatörce ve en iyi hazırlanmış takım.amatörce diyorum diğerleri ligi bilmedikleri için çok güçlü çok istekli başladılar ve çok doğru yapmışlar yoksa diğer takımlar transfer tamamlayıp form tutmaya başladığında ve onlara göre oyun planı hazırladıklarında bu kadar puan toplamak çok zorlaşacak
Hatay maçı 9 kişi olabilir ama o kadar sert oynayan ve hazır bir Hatay a gol atmak çok zor idi.gökhan ın kafa gol olsaydı yada bir duran top Hatay da çözülürdü beceremedik ama becermeyi öğrenmemiz gerek.
En kötü durum şuan tiham Ozan ferdi Tolga bal yapmayan arı ama onların yerine girenler sosa hariç eşşek arısı..
Güzel yanı takım güçlü inançlı geriye koşuyor ve pozisyon vermiyor..
Şimdi sanatta geldi futbolun dili ortak ama gücü ne durumda bir çok otorite 11 de başaktır diyor ama ne kadar hazır bilinmez.
Gs yi yenerse 5 gün tavan giderse kimse neden diyemez
Yenilirse 20 ye yolculuk başlar ama lige havlu attı asla diyemezler daha 40 maç var ve en geniş en iddialı kadro fenerde kim ne derse desin
Oyun aynı oyun çıkarken hep düzeltme bekledik almak için fırsat vermedi
Şimdide hep dönmesini bekledik ama yine aman vermedi
Ama artık soğutacaklardı yataya satacakları bir nokta olmalı
Yenersek ben 40 lı fiyatlar ile ligi fiyatlamaya başlar diyorum
Yenilirse 22/24 arası ligi fiyatlamaya devam eder diyorum
Beraberlikte bu insafsız oyuncu canı ne istiyorsa onu yapacak diyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Takım iyi de gol atamıyor. Samatta çözer bu işi
-
Takım yeni kuruluyor. Guzelt taktik vardı. Her yerde bastı takım. Samatta da uyum sağlayacak. Hisse ne olur bilmemm ama yakında zirvede olacağız.
-
Haydi spek vakit tamam
Artık demir almak vakti geldiyse zamandan
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan
Kulbun dibini de yaptın 1 ay var mali genel kurula. Show zamanı. Toplayacağını da topladın.
S.ke s.ke yük sel te cek sin.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri