Sayfa 377/981 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Sayın Abka her gün ölmekten bir kez ölürüz iyi güzel de herkes öldükten sonra
    ki Israil'in istediği, ortada korunacak insan,toprak ta kalmıyor.
    30 kusur yıl once Filistin yanında İsrail'e karşı savaşan 2 68'li devrimci ağabey ile tanışmıştım.
    Bizimkiler devrimcileri daha büyük tehdit gördüğü için Bekaa'da İsrail ile ortak operasyon yapıyorlarmış.
    bende onu diyorum bekaa vadisine giden bir tane sağcı dinci yoktur
    ama şimdi sor hepsine filistin diye inliyorlar
    o zaman nedeydiniz
    anlamadığınız şeyi yani
    filistin meselesini
    anlatıyorsunuz
    milletede ahkam kesiyorsunuz
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yazında cevabını veriyorsun zaten işaretlediğim bölge bunların konuşulmasını istemiyorlar yönetenler.
    bak israile geliriz dedik Askerliğini yapmamış adamlar izin verin israile gidelim demeye başladılarÇünkü sistem türbüncülükle yürüyor
    biliyorum
    bu israile posta koyanların neler yapabileceklerini mavi marmara vakasında görmüştük ama neyse israile gireceğimize inanan varsa inanabilir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. bu isin dini boyutu yok ki ... batı iki yüzlü bunu 90 ların ortasında Bosna savasında da gösterdi ... ve hala bunu anlamıyor mazlum halklar ... Afrikalısı .Güney Amerikalısı. Asyalısı .Orta Dogulusu vs ... ve simdi de vekalet savasları cıkardılar ornek Ukrayna Rusyaya karsı silah ve politika destekli kullanılıyor savastırılıyor ..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    dün almadım bugün bakacağım artik.. 15 dk kanalizasyon altta.. kanal dibi gelirse bir miktar maliyetlenme niyetim var.. kısmet..ytd

gözüme kestirdigim 6 hisseden bir miktar maliyetlendim.. bakalim.... kismet.. sabahki kanalizasyon grafik altta....herkese bol şans.. alta gelirse uv grafikteki t0 önemli ve takibimde.. planım stopum belli... ytd..

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    İran İsrail hamas şu bu derken
    muhteremin de endexse süikast planı var gibi

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    beğenmedikleri deniz gezmişler savaştı oralarda.

teeey...

kimseden de izin almadılar..

yalak değillerdi çünkü.
    çeçenistana peker pikaplar gönderirken çok ülkücü tanıdığım gitti savaştılar kimsedende izin almadılar bu yüzden diyorum göstermelik türbüncülerden midem bulandı
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    FİLİSTİN mücadelesi önceleri SOSYALİST temelli bir vatan savunmasıydı.

Ama sonra bu HAMAS ile İSLAMİ bir vatan savunması olunca...o eski destekleyenler HAMASA TERÖR örgütü dediler..

şimdi kimse kimseyi kandırmasın..

MAHMUT ABBAS,eskiden olduğu gibi sosyalist bir mücadele verdiğini sanıyor ama İSRAİLİN köpeği...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Abi şu karavanı ağustosun 17 sine yetiştir de bi güney doğu türü yapam da gelem
    AH KEŞKE HEMEN YETİŞSE

hafta sonu su depolarını taktırıcam ama aynı anda karosere giricem gibi alt tarafta 2-3 yerde paslanmış profil gördüm.
    ustalara sorup sorun çıkartacaksa onları kesip yeni profil kaynatıp değiştiricem.

esas hızlı ilerleme eylül ayında yıllık izinimde olacak.

inş. o izinde bitiririm.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 377/981 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •