Sayfa 378/755 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478 ... SonSon
Arama sonucu : 6040 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Kanat için perrotti falan diyoruz ama sanki edin vişca 3 haftalık oyunu ve 3 hafta boyunca oyundan çıkarılması sanki heran FB ye imzayı atacak gibi duruyor bence

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bagladiniz mi kemerleri..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

3. Transferin sonları yaklaştıkça boşta kalan futbolcular yumuşamaya ihtiyacı olan kulüplerde biraz sıkıntıya girmeye başlar
    Takım futbolcuyu alamazsa üzülür ama bir şekilde eldekilerle idare eder ama futbolcu boşta kalırsa yarım sezon bile top oynamasa geçmiş olsun
    Futbolcu için en önemlisi sezon başı kampıdır. Samatta:geldiğim takımda sezon balı kampına katılıp hazırlık maçları oynadım dedi çok önemli
    Sosa covid ve tatil nedeniyle neredeyse sezon başı yapamadı.toparlar ama böyle 90 dakika sahada tuta tuta..
    Şimdi frey gitti ıskartalar eriyor
    Ama alınacak Furbolcu acaba tatilde mi yoksa kamp yedi hazır mı
    Perrotti leval atlatır ama son durumu nedir :vişca alınırsa isim olarak altta ama performans olarak üstte olabilir
    Ama 3 haftadır harika geri koşan bir takım var eyvallah ama 3 haftadır tek gol umudumuz :Caner kesiyor Gökhan vuruyor:acilen şu 30 gol atacak forvet gelmeli artık
    O samatta ise ben olsam hemen cisse yi alırım.mert nöbet misali 2.golcü iken bizi şampiyon yaptı şörlot gibi ama bu hafta bitmeli bu transferler artık ..
    Haftasonu zor maç Karagümrük şansımızaligin en iyi en hazır 3 takımı ile oynuyoruz
    Hatay Gs Karagümrük
    Bunlara yenilmemekte bir marifet Karagümrük 3 puan ile geçilip milli maç arasına 1 sağ kanat 1 forvet 1 de lemos tan daha kaliteli bir stoper ile girilirse bunlar 10/14 günde takıma monte edilir ve milli maç dönüşü uçak oluruz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Ben bu hafta Karagümrük'le oynamanın çoğu kişinin aksine bizim için iyi olduğunu düşünüyorum. Bize ters gelen takımlar senelerdir hep aynı tip takımlardır, defansa set çekip hücumu neredeyse hiç düşünmeyen takımlar, Hatay gibi. Çoğu rakip 1-0 öne bile geçsek hücum yapmaz bize, kapanır. Topa bizim sahip olmamızı bekler. Pas hatalarımızı kovalayıp çoğu zaman gevşek yaptığımız savunmadaki gedikleri değerlendirir. Fenerbahçe gibi aşırı yavaş oynayan bir takıma karşı bunu yapmamak aptallık olur zaten, bunu en beceriksiz Anadolu takımı hocaları bile çözdü uzun zaman önce bunu ama bizim takım hantal, sürekli yana pas yaparak topa sahip olmaya dayalı, hızlı hücumu neredeyse hiç düşünmeyen oyununu değiştirmeyi düşünmedi nedense bir türlü. Gs maçında normalin aksine hızlı hücuma çıkmaya çalışan bir takım vardı, gs çoğunu kartgörme pahasına (bazılarını kartsız) faulle kesti. Umarım bu bir düşünce değişikliğidir, tek maçlık bir plan değildir. Fenerbahçe' nin Anadolu takımlarıyla maç yaparken bazen topu bilerek rakibe vermeyi, onların pas hatalarını kovalamayı öğrenmesi gerekir. Mesela gs bu şekilde oynuyor. Öne geçene kadar kontra atak futbolu, sonrasında bir şekilde vakit geçiriyor.
    Karagümrük şu an istim üstünde ve pek geride bekleyen takım kimlikleri yok. Maça kazanmak için çıkıp hücumu düşünürlerse, beklenenden iyi bir sonuç alabilriiz bana göre.

yürü bakalım bugün..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

6.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    yürü bakalım bugün..
    Hocam sen ne zaman böyle desen hisse uçuşu durduruyor bence totem uygula tersini filan söyle :D
    Yazdıklarım ytd değildir.

7. fena yerden kapatmadı, yarın maç kazanılırsa ptesi çok daha güzel olacak diye düşünüyorum. ytd.

8. Ligin ara vermesi iyi değil bence. Yarın güzel futbolla kazanırsa iyi olur.

Sayfa 378/755 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •