Sayfa 378/1002 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. TÜİK'in "şahane" veri tabanı ve yeni web sitesi ilk olarak yine TÜİK'i vurdu ve %0.89 olarak açıklanan mayıs ayı TÜFE artışı merkezi dağıtım sisteminde %1.44 olarak yer aldı.
    TÜİK %1.44'ün dağıtım sistemine nasıl girdiğini belirlemeye çalışıyor. Hata kısa sürede düzeltilecek.

Hata kısa sürede düzeltilecek
    bir halt olacağı yok.

3. Ülkeyi refaha götürecek bir vergi buldum. Maske takmama vergisi. Adam başı yilda 2000 dolar olsa. ülke uçar kaçar veya s.car

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    TÜİK'in "şahane" veri tabanı ve yeni web sitesi ilk olarak yine TÜİK'i vurdu ve %0.89 olarak açıklanan mayıs ayı TÜFE artışı merkezi dağıtım sisteminde %1.44 olarak yer aldı.
    TÜİK %1.44'ün dağıtım sistemine nasıl girdiğini belirlemeye çalışıyor. Hata kısa sürede düzeltilecek.
    Bitirimlerin arasında artislik yapmaya çalışan salak pozisyonu , biri enseden çakıyor "dur lan " derken, öbürü kulağına patlatiyor , bir diğeri ......

kendi içlerinde kendilerini off side a düşürecek , anında satacak , adam doluyken milletin has evlatlarını ötekilestirip ,hain yapıp , siyaseten karlı çıkmak yazık çok yazık , çok ucuz

5. https://www.patronlardunyasi.com/hab...a-cikti/251301

1.5 sene geçti..Nedir durum bunda..
    Bir ortak katılmamış sermaye artırımına..

6. Ufak ufak 9 lira geliyor anlasilan. 14 haziran sonrasida 1 liraya dogru gideriz

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...a-cikti/251301

1.5 sene geçti..Nedir durum bunda..
    Bir ortak katılmamış sermaye artırımına..
    Bu sermaye ile el arabası hattı kurarlar.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. Bugün benim asabimi bozan dun akşam eski İslamcı yazar , yeni filozof Ducane Cündioğlu nün , İstanbul'un muhsilaj sorununu detaylandirmasiydi ,

İstanbullu olamamış görgüsüz , sözümona İslamcı abilerimize fena giydirdi , ne denize dalmayı bilmemek bıraktı ne zeytinyağlı yemekten anlamamayı , ne bisiklete binmemelerini , onun yerine hoduklukle Mercedes porche meraklarını söyledi , hatta döndü , rakı balık kültürüne sahip insanların bu katli asla yapmayacaklarını anlattı , üstüne İstanbul da olup denize hiç girmemiş, bırak yılardır deniz görmemiş gorgusuzleri anlatınca bende kayış koptu .
    Gençliğimde Kireçburnu ve Tarabyada ( palet2 ve Tarabya oteli önünde ) birisi olarak gerçekten asap bozucu .

Bilgilendirme amaçlı yazdım sadece , özellikle Isatnbul da doğmuş büyümüş denize merakı olanlara duyurulur.Tabii ilgilenen herkese de.

Sayfa 378/1002 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •