Sayfa 379/946 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Bugün 6 tl denecek gibi bir görüntü var bakalım

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    6 kırarsa fiyatlama dinamiği değişir.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

USD/TRY 5,9555 +0,0107 +0,18%
    USD/ZAR 14,3531 +0,0431 +0,30%
    EUR/TRY 6,6636 +0,0149 +0,22%
    EUR/USD 1,1181 -0,0005 -0,04%

dünyada güçlü duruyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by TINGIL Yazıyı Oku
    Ön yargılar çok değişik. Almancanın fonetiğinden dolayı konuşma dilinde kaba geldiği için hahaha bunlar almanca şarkı yapıyorlarmış düşünsene ne komik gibi bir bilinçaltı düşüncesi oluşuyor. Oysa rammstein fonetiği ve müziği ile sanatın zirvesinde. Tarz olarak tabiki herkese hitap etmeyebilir ama bunun almanca ile ilgisi yok. Faun ve santiano ile tanıştıktan sonra yeniden müzik dinlediğimi hissettim. Ya da Saraha conor muttersprache albümü mesela, pop ile işim olmaz ama hep aynı altyapıyı kullanan şarkılardan okadar sıkılmışımki ilaç gibi gelir her açtığımda. Nena lar udo jurgen ler daha neler var ama çok uzatmadan sadece almanların müzik dünyasına katkısının sanılandan çok yüksek olduğunu belirtiyim dedim. Hep hollywood filmi izlemekten bıkıp İskandinav sineması izlemek gibi, müzikte de Avrupa tınıları çok saha orjinal. Tabi daha alphaville modern tolking scorpions gibi İngilizce söyleyen ama yüzde yüz alman olan gruplar var. Ayhan hocam yukarıda Bi yerde almanlarla müzik konusunda işim olamaz demiş de biraz ona cevaben yazdım eskiden ben de onun gibi düşünen biri olarak çok şey kaçırdığı konusunda uyarmak istedim. Faun ilaçtır santiano ilaçtır.
    Noluyuruz yahu, dolar topigi deye davul zurnacı topigine mi geldim?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Londra açılıyor.
    Bakalım nasıl fiyatlayacak.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    banka manka hikaye bu aralar; bi miktar altin bozdurup 243 ; bjk tercihinde bulundum ben..
    senaryom konya gs iteler, bjk yarin yuzde 10 acar; cuma gunune kadar biraz daha gider riske girmez kacar giderim..
    ilk 1.70 den aldim bugun 2.08 den..
    dolar 5.90 / 5.98 bandinda tamamlar bu haftayi , 5.90 altina geri cekilme bekliyorum; 5.90 altina salarsa hulk alirim bjk yerine; goodyear plaese biriktirmeye devam..
    kos kos kos yani..
    altin 240 alti her turlu aliciyim..ytd
    dolarda kisa bi miktar geri cekilme bekliyorum , siyasi bi kac rezillik olmaz ise..
    dolar az yavas hisseyi bi satalim..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Londra açılıyor.
    Bakalım nasıl fiyatlayacak.
    Selamlar.
    Bugun onemli olan enflasyondan ziyade rezerv durumunu nasil aciklayacaklari. Muglak aciklamalar gelirse kotu, cunku haberler cok ciddi idi

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Savas senin bjkas tahminin tuttu. Gule gule harca

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Savas senin bjkas tahminin tuttu. Gule gule harca

tsk , 2.48 satip ; 2.02 gsray aldim..

dolar stabil ; makas yuksek ufak tefek rutuslar yapmazsak oyle bekliyoruz, 5.94 acip makas araliginda bant yapiyor kendine..
    viop islem yapmadiktan sonra bekle dur..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 379/946 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •