Sayfa 379/999 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: Viop - XXV

1. 75 yaşında bir amca var mahallemizde. Karısı ölünce azeri bir kadın aldı. Resmi nikahla evlendi. Kadın bir gitti Azarbaycan'a 8 aydır bir daha geri dönmedi. Ara sıra soruyorum "ne oldu, hanım gelmedi mi? " O da "Kornadan dolayı gelemiyor" diyor.
    Şimdi de savaş bahanesi ile 1 yıl gelmezse bizim ki biraz daha bekler. Bu arada amcamız ölürse maaşı Azaerbaycana mı gidecek? Merak ettik.

Mahalllede 3 tane azeri kadın gelip evlenmiş.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    75 yaşında bir amca var mahallemizde. Karısı ölünce azeri bir kadın aldı. Resmi nikahla evlendi. Kadın bir gitti Azarbaycan'a 8 aydır bir daha geri dönmedi. Ara sıra soruyorum "ne oldu, hanım gelmedi mi? " O da "Kornadan dolayı gelemiyor" diyor.
    Şimdi de savaş bahanesi ile 1 yıl gelmezse bizim ki biraz daha bekler. Bu arada amcamız ölürse maaşı Azaerbaycana mı gidecek? Merak ettik.
    azeriden çok özbek li var o işlere yarayan

bunnar ruscayı anadlili gibi konuşur.

dünya tarihinde sayısız kez kendi uçağını düşüren gemisini batıran enstantaneler vardır..

savaş demek hile demek, istihbarat demek yenilgi demek zafer demek.. her şey oluyor.. dunya savaş tarihi bunun örnekleri ile dolu.. bir problem varsa bu süreçte mutlaka ele alınmıştır.. zaten olayın gizli bir yanı yok..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    dünya tarihinde sayısız kez kendi uçağını düşüren gemisini batıran enstantaneler vardır..

savaş demek hile demek, istihbarat demek yenilgi demek zafer demek.. her şey oluyor.. dunya savaş tarihi bunun örnekleri ile dolu.. tekil örneklerle komutanların karalanması doğru değil.. bir problem varsa bu süreçte mutlaka ele alınmıştır.. zaten olayın gizli bir yanı yok..
    Mesela ben 2. Dünya savaşında ölen en üst düzey amerikan askerinin. Amerikan bombardımanında öldüğünü öğrenince şaşırmıştım.

Lesley James McNair (May 25, 1883 – July 25, 1944) was a senior United States Army officer who served during World War I and World War II. He attained the rank of lieutenant general during his life; he was killed in action during World War II, and received a posthumous promotion to general.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5. Lieutenant ne demek?
    Ben cavus diye biliyorum

mesela pearl harbor kayıtlara istihbarat fiyaskosu olarak geçti.. ama abd nin bilinçli biçimde bu tür bir darbe alıp savaşın sonraki sürecinin kendi istediği şartlarda devam etmesinin psikolojik altyapısını hazırladığını iddia edenlerde var.. neticede üzerinden 70-80 yıl geçmesine rağmen filmleri yapılıyor.. kültürel kodlara işleniyor.. savaş sırasında ortaya çıkan japonlara karşı nefret "toplama kampları" mevzusunda ve "atom bombası" atılmasında kullanıldı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

DarkWeb'te büyük tutuklama..
    FBI'ın dünya çapında düzenlediği Operation DisrupTor..
    6 ülkede 179 tutuklama.. İlaç,sahte ilaç ve uyuşturucu satan
    Wall Street MArket isimli bir bölgesi/katmanı çökertilmiş...

DarkWeb'in en üst katmanlarına ulaştıkça tehlike boyutlarının arttığı söyleniyor..

8. Caponlarda ne cesaret var be
    Inci limani yani porl harbor
    Abd gemilerinin bacadan iceri girdi o ucaklar
    Kamikaze dalisi
    Baca genis olmasa girmez
    Imalat hatasi

Sayfa 379/999 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız