Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7986 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    dünya tarihinde sayısız kez kendi uçağını düşüren gemisini batıran enstantaneler vardır..

savaş demek hile demek, istihbarat demek yenilgi demek zafer demek.. her şey oluyor.. dunya savaş tarihi bunun örnekleri ile dolu.. bir problem varsa bu süreçte mutlaka ele alınmıştır.. zaten olayın gizli bir yanı yok..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    dünya tarihinde sayısız kez kendi uçağını düşüren gemisini batıran enstantaneler vardır..

savaş demek hile demek, istihbarat demek yenilgi demek zafer demek.. her şey oluyor.. dunya savaş tarihi bunun örnekleri ile dolu.. tekil örneklerle komutanların karalanması doğru değil.. bir problem varsa bu süreçte mutlaka ele alınmıştır.. zaten olayın gizli bir yanı yok..
    Mesela ben 2. Dünya savaşında ölen en üst düzey amerikan askerinin. Amerikan bombardımanında öldüğünü öğrenince şaşırmıştım.

Lesley James McNair (May 25, 1883 – July 25, 1944) was a senior United States Army officer who served during World War I and World War II. He attained the rank of lieutenant general during his life; he was killed in action during World War II, and received a posthumous promotion to general.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

savaş demek hile demek, istihbarat demek yenilgi demek zafer demek.. her şey oluyor.. dunya savaş tarihi bunun örnekleri ile dolu.. bir problem varsa bu süreçte mutlaka ele alınmıştır.. zaten olayın gizli bir yanı yok..
    peki malvarlığını nasıl açıklayacaksın nasıl elde etmiş maaşla bu malvarlığını üstelik kendi üstüne yapmış direk...malum şahıs bile man adaları katar vs kullanıyor...illaki sabateyist olmayanların nato generali olamadığını anlattırmayın...
    ??nasıl nato!gir generali olmuş çevik bir gibi???

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    peki malvarlığını nasıl açıklayacaksın nasıl elde etmiş maaşla bu malvarlığını üstelik kendi üstüne yapmış direk...malum şahıs bile man adaları katar vs kullanıyor...illaki sabateyist olmayanların nato generali olamadığını anlattırmayın...
    ??nasıl nato!gir generali olmuş çevik bir gibi???
    olayın nasıl olduğu kayıtlarda.. Turk ordusunun hatası ve siyasi iradenin hatası.. beraber.. ülke olarak bizim hatamız.. tarihte ne ilkti ne de son olacak..

diğer yandan..

sabetayist kim mesela.. tüm selanik göçmenleri sabetayist mi?? müslüman olmayanlar direkt sabetayist mi? veya laik olanlar ??

ben mesela selanik göçmeniyim.. Türk'üm.. kendimi herhangi bir dinle tarif etmiyorum.. hatta kendini milliyetçi olarak pazarlayanları 100 defa cebimde çıkartırım.. Atatürk mesela selanikli..

bu sabetayist muhabbeti siyasal islamcıların safsatası.. umarım o kaynaklardan çok beslenmiyorsundur..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

sabetayist kim mesela.. tüm selanik göçmenleri sabetayist mi?? müslüman olmayanlar direkt sabetayist mi? veya laik olanlar ??

ben mesela selanik göçmeniyim.. Türk'üm....
    o düşünce her selanikli ile ilgilenmiyor
    bir halt olacağı yok.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •