bugün eğer ben şöyle yaptım kazandım diye övünen varsa hiç kusura bakmasın tamamen şans ve çünkü bugünkü gibi bir piyasa yılda ancak bir kaç kere olur. daha fazla olursa zaten kimse dayanamaz. adam aldı satırtı eline önüne geleni doğradı. bilinçli olarak geleni tabii. ne yalan söyleyim. satışların ilk başladığında bu bir silkeleme diye o kadar emindimki ama sen öyle san dediler. sonuç olarak böyle oyun olmaz. ben şahsen iki gün daha böyle devam etse altı ay uğramam.
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
isimiz dow dax palasina birde teb dolarda 22 bin short poz acmis belki bi iyilik yapar sabah 168 dogru yapmazsa zaten bu endeksin gidecehi yer158 bulur bu hizla
Hamdım Piştim Yandım
adamlarin asil pozizyon kovaladiklari yer endeksten cok hisse vadeliler dolar altin endeks poz zarar etselerde hisselerde katmerli kaznaiyorlar.
hoşbulduk, hele sen hep devam,
ben döviz, altın, fon gibi yan branşlarda takılıyorum, direk bir takip durumum yok,...
burada bazı topiklerde bir kaç sıkıntılı yazıya rastladım, hani shortlayanlar varsa neden düşmüyor bu meret, o nedenle çiziktirmek vacip oldu,
sen benim analizleri biliyorsun zaten,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
reis gozume takilan bi hisse var tukas kac audir yatar durur ilk kaldirdilar 8 aydir yatar nerdeyse bugun alsammi diye niyetlendim dedim 956 ustu kapanis yaparsa alayim 944 kapatti..alinacak hissede yok hepsi fahis zamli fiyatta alanin elinde kalir
bu arada ben genel olarak piyasadaki izlenimlerimi yazdım. vip başka bir dünya. koca koca bankalar var holdingler var. bunları yok sayıp piyasayı viop sanan biri eh işte öyle birisi...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri