Sayfa 379/1049 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1. bullish hammer'dan sonra geri nihayet döndük. 6725'e kadar geri geldi.
    olumlu hava devam ediyor. ancak daha önce defalarca bull trap'lar çok yaşamıştık.
    yine tedbirli olmakta yarar var. Hemen her coin'de güzel primler var. aslında prim dememek lazım.
    kayıpları geri çeviriyoruz.

Olumlu hava devam ederse, ilk duraklardan birisi 7000 sonrasında 7500'e doğru bir dönüş olabilir.
    Bugünün önemli coin'lerinden Siacoin SC binance'da listelenmeye başladı ve bu benim gibi yatırımcılara moral oldu.
    Sia'nın çok fazla geri çekilmesi btc ile bağlı ama btc sağolsun 1 düşerken, altlar 10 düşüyor.

Umarım sabaha karşı çinlilerden yine satış yemeyiz...

2. zayıf bir alanda aşağı yukarı gidip geliyoruz. Şu vadeli işlemler btc ve diğerlerinin hareketini kesti.
    Bunun buralara geleceğini ummazdım ama hepsi de oldu. Üstelik aylardır da aynı zayıf görünüm devam ediyor.
    Bugün için sanki 6300 destek noktası oldu. Market Cap: $281,255,106,502 civarında ve şöyle 400'lere çıkmadıkça
    10K lardan söz etmek için çok erken.

3. neredeyse dün'ün hareketleri devam ediyor. biraz aşağı indirir gibi yapıyorlar ama satışlar ufak geliyor.
    hemen yönü yukarı çeviriyor ama öyle de çok yukarı gitmiyor.

market cap düne benzer seviyelerde ve BTC dominance 39,5 larda gidiyor. Market cap 300'leri geçip 350 bandına
    doğru giderse tekrar 7000-7300 seviyesine gelebiliriz. Böyle bir yükseliş elbette iyice çökmüş altlara da faydalı olacaktır.

4. iki pump ile 6800'e yaklaştık, biraz hız kesti ve satıcıların da devreye girmesiyle
    yatay da hareketine devam ediyor.

şöyle bir kaç pump gelir de 7000 üstüne atarsa güzel olur, piyasaya biraz da olsa moral gelir.
    Her gün %5-10 düşen altlardan millet bunalmış halde, özellikle 20000'lerden btc alıp düşüşten
    kaçamayanlar için daha epeyce bir süre beklemeleri gerekiyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,209
    Blog Entries
    1
    Bence küçük yanal düzeltme kalıbı içinde. Grafik atmıyorum değişiklik yok fikrimde.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR_İZMİR
    Gönderi
    2,922
    Sberbank, kripto paralardan oluşan bir yatırım fonu test etmeyi planlıyor-Business HT

Denizbank'ı Emirates NBD'ye satan Rus Sberbank, bir başka Rus
    banka Alfabank ile birlikte özel yatırımcılar için kripto paralardan
    oluşan yatırım fonlarını test etmeyi planlıyor.
    Business HT'te yer alan Kommersant'ın haberine göre Sberbank ve
    Alfabank'ın kripto fonunda en güvenilir altı kripto para yer alacak ve
    yatırım kararları algoritmalara bırakılacak.

Haberin tam metni:

http://www.businessht.com.tr/sirket-...n-kripto-plani

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/ForeksTurkey

(19/06/2018 - 11:17:20)

7. her gün bir hack haberi duymaya başladık, bugün de bithumb'dan 32milyon dolarlık çalınma durumu var.
    ancak olay 2 saat öncesi olmasına rağmen BTC cephesi stabil fiyat sergiliyor.

Ya çalanlara satmaya başlamadı ya da yükselince satacaklar

8.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    https://icomarks.com/ico/budbo Torbacılar da kendilerini geliştirip işlerini blockchaine uyarlamışlar. Şaka maka adamlar ico'da 150 milyon token satmış, ortalama 40 milyon dolar toplamışlar. Şu anda yasal pazar(çoğu medikal kullanım) yıllık 7 milyar dolarmış. İki yıl içinde pazarın 20 milyar dolar olması bekleniyormuş. Ben komodoları ve neoları satıp bundan alacağım. 1k olursa şaşırmam.
    Not: İroni ile ciddiyet arasındayım, düşünüyorum.
    Mart ayında paylaşmıştım, nisan ayında Sophiatx, Pundix ve birkaç tokeni daha satıp 100K Budbo alımı yaptım. Bugün Kanada'nın cannabisi serbest bıraktığı haberi vardı. Birkaç Abd eyaletinde de aynı durum söz konusu. Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama 8 dolar hedefim var. Olursa kullanıcı adımı Pablo Escobar yapacağım.

Sayfa 379/1049 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •