Sayfa 379/582 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Ocak şubat ve mart özelinde enflasyon ciddi rakamlara ulaşabilir, hele birde EYT çıkacaksa durum vahim, asgari ücret için 6-7 yerine 8-9 konuşulması da ayrıca ilginç. ereğlinin enflaysonu yakalaması için enflasyonun bir yerde durması lazım, bu tempo ile yakalama şansımız yok.

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Ocak şubat ve mart özelinde enflasyon ciddi rakamlara ulaşabilir, hele birde EYT çıkacaksa durum vahim, asgari ücret için 6-7 yerine 8-9 konuşulması da ayrıca ilginç. ereğlinin enflaysonu yakalaması için enflasyonun bir yerde durması lazım, bu tempo ile yakalama şansımız yok.
    Sanırım enflasyonu enflasyon muhasebesi ile yakalayacağız.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

3. HİPER enflasyonDA , mülkü hayatı koruyabilmek ülke insanının tek mücadelesi.

zengin daha zengin oluyor ,Sınıf farklılıkları ve gelir adaletsizliği uçuruma dönüşüyor, borsa merhem kremine de dönmüş hayırlısı

enflasyon en büyük musibet düşer inşallah.

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bence az bile yazmışsın. Duygusallıktan ileri, saplantı diyelim. Şaka bir yana aynen durum bu. Mesela bir örnek vereyim. Adam koreden mal satacak bize, ereğli şöyle kötü, ereğli böyle kötü, önce dinledim, kısa bir süre sonra konuyu başka yerlere çektim, en sonunda ereğli kötülemesinin altında satışcıların telefona çıkmaması olduğunu öğrendim. Sonra onun yanında 3 ismi ben aradım, üçüyle de tek tek görüştüm. Koreli temsilci şaşırdı, denim birine çamur atacağın zaman elinde güçlü argümanların olsun. Yani bu örnek durumu anlatıyordur sanırım.
    okurken telefonları açmamalarını iş yoğunluğuna ve yoğun satışlara bağlamıştım ve sevinmiştim, taa ki satışcılar sizin telefonu açana kadar

1 sn sürmedi mutluluğum

5.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    okurken telefonları açmamalarını iş yoğunluğuna ve yoğun satışlara bağlamıştım ve sevinmiştim, taa ki satışcılar sizin telefonu açana kadar

1 sn sürmedi mutluluğum
    Burada asıl olan ayrıcalık, sen sürekli meşgul edersen, ticaret yapmayarak fiyat öğrenmeye çalışırsan telefonu açmazlar.

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Burada asıl olan ayrıcalık, sen sürekli meşgul edersen, ticaret yapmayarak fiyat öğrenmeye çalışırsan telefonu açmazlar.
    tabii ki , orası öyle...

7.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    HİPER enflasyonDA , mülkü hayatı koruyabilmek ülke insanının tek mücadelesi.

zengin daha zengin oluyor ,Sınıf farklılıkları ve gelir adaletsizliği uçuruma dönüşüyor, borsa merhem kremine de dönmüş hayırlısı

enflasyon en büyük musibet düşer inşallah.
    1994 krizinde bu krizi ülke ilk kez yaşadı demiştik. Yanıldık. 2001 krizinde bu krizi bu ülke ilk kez yaşadı dedik yine yanıldık. 2008 krizinde dünya ile bu krizi gerçekten ilk kez yaşadık Malasef yine yanıldık dedik. Fakat size samimi söylüyorum 2020-2022 krizini ilk kez yaşadık demiyoruz.

Çünkü bu krizin içinde 1994 var, 2001 var, 2008 var ve hatta 2011 Dubai krizi bile var.

Olayın boyutunu bence bu son cümle anlatıyor.

8. 31'de tutunamadı Ereğli, bakalım...

Sayfa 379/582 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •