Sayfa 38/1000 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    89 dan kullandiysaniz benden epey bir süre önce.
    Paranizin dovizde olupta böyle bir fırsatı kaçırmış olmanıza uzuluyorsunuz.
    Ama bilemezdinizki böyle ani bir yükseliş tezgahlandigini.

Bende diyorum bazen evi almasaydım param dovizde olsaydı para 2 ye katlayacakti.
    Ama ya döviz 7,20 ye çıkmasaydı.
    Bekleseydim evdende olacaktım faizdende girecekti.

Boşver sende bende (oturmak amaçlı) iyi yaptığımıza inanıyorum.
    2 nci bir ev için böyle bir harcama yapsaydık o zaman hata yapmış olurduk.
    Kira carpanlarindan dolayı inatla ev almadım yıllarca, yaşım genç sayılır ama ölüm var kalım var bana bir şey olursa çocukların evi olsun deyip aldım. Maddi bir yatırım olarak görmedim yani manevi yatırım olunca sıkıntı yapmaya gerek yok aslında ama insanoğlu işte aç gözlü. Daha fazla kazanabilirdim diye düşünüyorum.
    Zaten toplum da rahat bırakmiyor. İnsanlar paran varsa harcamanı bekliyor hatta yoksa da para harcamanı istiyor. Suan ki krizin temel sebebi yani . Ev olmayınca millet açlık çektiğimi yahut parayı kötü şeylerle yediğimi düşünüyordu. Ev aldım onlar da kurtuldu ben de
    Dolar başlığında kişisel ev maceramı anlatıyorum ama bu toplumda bu gösteriş merakı oldukça bu dolar düşmez. Maaşının 4 katına telefon siparişi veren asgari ucretli akrabam var . Maaşımın 8 de 1 olan telefonumun fiyatı duyunca öyle bir baktı ki bana para harcamadigima utandım.
    Ben siyasetcilere kızmıyorum adamlar reyting alan filmi oynuyorlar.YTD
    Son düzenleme : dimitris; 10-11-2018 saat: 01:21.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Onune gelene vurdurmamakta, iyi bir gelisme!
    Tanıdık olsada vurdurmamak lazım.

Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Domuz gribi aşılarının ithal edildiği sene, amirim(komutan) zorla aşı yapılacak dediği halde yaptırmamıştım. Sebebi, grip virüsü öyle hızlı dönüşür ki, (antijenlerini) hızına hiç bir aşı yetişemez. Bu yüzden ancak çapraz immünite için kronik hastalığı olanlar, 70 yaş üstü ve bazen sık hastalanan çocuklarda yapılması endikedir.
    Şeker hasalari sve yaşlılar muhakkak aşı yatirmali

4. PKK/hdp'i meclise sokmak için uğraşanlar bugün Atatürk'ü anmasınlar ikiyüzlülük yapmasınlar...........

5.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    .
    Zaten toplum da rahat bırakmiyor. İnsanlar paran varsa harcamanı bekliyor hatta yoksa da para harcamanı istiyor. ......... Ev aldım onlar da kurtuldu ben de
    Maaşının 4 katına telefon siparişi veren asgari ucretli akrabam var . Maaşımın 8 de 1 olan telefonumun fiyatı duyunca öyle bir baktı ki bana para harcamadigima utandım.
    Ev almanız bir bakıma iyi olmuş.
    Bahsettiğiniz türde insanları iyi bilirim.
    7 bin liralık telefon kullanırlar, parasız kalınca da sizin birikimlerinize musallat olurlar. Verseniz bir dert, vermeseniz bir dert.
    Sizin paranızı ezmeden rahat edemezler, size de rahat vermezler.

Akrabanız kesin öyledir demeyeyim ama insanların azımsanmayacak bir kısmı öyle.

Alıntı Originally Posted by muratmilan Yazıyı Oku
    saygıyla gururla özlemle anıyorum
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Kaderimiz aynı arkadaşım.
    Haziran başında 0,98 cazibesine kapıldık bende ev aldım.

Ev almasaydım, 110k param vardi.dolar alirmiydim orası meçhul.
    Demem o ki bir insan bildiği, önünü gördüğü işi yapmalı.
    Yoksa olup bittikten sonra yorum yapmak bekara karı boşamaya benzer.
    Şu anki konut kredi faiz oranlarını gördükçe doğru yaptığıma inanıyorum.
    Pişman değilim hakim bey.[emoji2]
    Diyelim ki, ev almadiniz dolar aldiniz ve dolari da 6, 80'den sattiniz. Simdi ev ariyorsunuz...Buyuk ihtimal daha ust segmentte ev ariyacaktiniz. Faizler malum.

Bence pisman olacak birsey yok. 2019'un ilk 6 ayinda ev fiyatlari % 20-30 arasinda artar.

Ev alimini bence hep uzun vadeli dusunmek gerek. Sartlar uygun oldugunda hemen alican abi. Yoksa fiyatlar artar arkasindan bakar kalirsin. 5 sene sonra sartlar yine uygun olur, aradaki farki odeyip, daha ust segmentte bir evle takas edersin.
    @erefefik

Sayfa 38/1000 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •