Değerli arkadaşlar
Naçizane görüşüm Mart ayı içinde PWC yönetim danışmanlığı tarafından açıklanacak uzman kuruluş raporuna kadar ilgili şirketlerin bölümlerinde kafa karışıklığı devam edeceğe benziyor.
Nedense her hangi birinden hisse sahibi şirket ortağı olan bazı arkadaşlar ilgili bölümlerde görüş beyan ederken kendi yatırım yaptığı şirketi daha değerli göstermek istiyor. ben burada ve ilgili bölümlerdeki saygı ve nezaket içindeki her türlü fikre açık bir insanım.
özellikle fikrimi burada belirtmek istedim nedeni ise Trkcm hakkında belli ki bir çok arkadaş kapsamlı bir araştırma yapmamış, sanki bu birleşmede daha değersiz gösterilme çabası gibi bir durum söz konusu Trkcm özelinde
ben o arkadaşların görüşlerine de saygı duyduğumu belirtmek ister ve kendilerine küçük bir ipucu vermek isterim
madem bu denli bir bir kıyaslama içindeler
Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. 'ni iştirak yapısındaki şirketleri konsolide bilançoya satış geliri etkilerini incelesinler
ve en önemlisi
İştiraklerin Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. konsolide bilançosuna FAVÖK katkısını incelesinler
eminim bir çok arkadaşın görüşü değişecektir.
Saygılarımla
Yer İmleri