Sayfa 380/997 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

cem yilmaz agzi ile soyluyorum, sen ayril bakayim gec suraya odaya.............

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    İstiyorsanız gidersiniz maliye`ye kendinizi ifşa edersiniz ben altın aldıydım şu kadar kazanç elde ettim vergisini vermek istiyorum diye. Emin olun sizi geri çevirmezler.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Vatandas oylesine vergiye alismis ki devletine vergi vermeyince kuduracak hale gelmis ee 100binlik arabaya 150bin vergi verince demek ki boyle rahatsizlik hissediyor, vergi kutsaldir lafini tum benligi ile hisseden canim halkim benim ya, size koprude 10 turnike de yetmez en az 50 tane turnike yapmak gerekir

doviz ve altin alimina kdv otv istiyoruz kampanyasi ahaha

Alıntı Originally Posted by velevki Yazıyı Oku
    tesekkurler ancak ben bunu sormamıstım
    sormak istedigim şu
    mesala bir vatandaş, dolar 2 lirayken 100 bin dolar almış olsun
    bunu dolar 3 bucukken satmış ve 150 bin lira net kazanc elde etmiş olsun
    veya 1000 gram altın almış olsun gramı 50 liradan ve sonra gramını 150 liradan satmış olsun ve 100 bin tl kar etmiş olsun
    bu tür deger artış kazançlarına da vergi var mı acaba, bunu sormuştum ben
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Kira gelir vergisi götürü gider indirimi yüzde 15'e düştü!

https://www.projepedia.com/emlak-hab...stu,12203.html

kira gelirine göre eskiden 2-2.5 kira gelir vergisine giderken 2.5 -3 kira vergiye gidecek...

şaka mı bu ?

tıkır tıkır vergisin ödeyenleriden artık o elinizi çekin

Türkiyede VERgi Gerçeği daha iyi ifade edilemezdi

tutum bu sloganı

klasik mütahit gerçeği

klasik Türkiye gerçeği

5. günaydın sn arkadaşlar dolar mevduatı için oran alan var mı?
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Vergi teknik olarak uygulanabilir olmalıdır. Döviz için değer artışını vergilendirmeye çalışmak sadece var olan döviz rezervinin bankacılık sistemi dışına çıkmasına neden olur. Aslında böyle bir durum tüm senaryolar içinde en tehlikeli olanıdır.
    tesekkurler yorum icin

doviz alıp satınca ya da altın alıp satınca ortaya cıkan deger artış kazancına vergi salınımı yapılırsa dediginiz gibi bazı insanlar baska yöntemlerle durumdan kacınmaya tevessül edebilirler muhtemelen ki bu durumun örnegi 'saklanan, az gösterilen, elden alınarak vergisi ödenmeyen kiralar' örneğinde kendini gösteriyor mu zaten

7.  Alıntı Originally Posted by velevki Yazıyı Oku
    tesekkurler yorum icin

doviz alıp satınca ya da altın alıp satınca ortaya cıkan deger artış kazancına vergi salınımı yapılırsa dediginiz gibi bazı insanlar baska yöntemlerle durumdan kacınmaya tevessül edebilirler muhtemelen ki bu durumun örnegi 'saklanan, az gösterilen, elden alınarak vergisi ödenmeyen kiralar' örneğinde kendini gösteriyor mu zaten
    Dolar bir kağıt parçası, alıp elde tutması çok kolay, o nedenle içine bir kiracı soktuğunuz ve sözleşme yapmamanın büyük bir riski bulunan bir durumla döviz ve altındaki durumu karşılaştırmak dahi mümkün değil. Birisi elma diğeri terlik o kadar farklı dinamiklere sahipler. Genelde para ve sermayenin (servetin) vergilendirilmesi en son çare olarak uygulanır. Bu raddeye gelinmişse bu adımı atmamak ekonomik sistemi geri dönülmez olarak tahrip etme aşamasına gelmiş demektir.
    Yapılamaz imkansız değil, ama bu kediyi köşeye sıkıştırdığınızda yüzünüzü tırmalamaya çalışması gibi bir durum......
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Dolar bir kağıt parçası, alıp elde tutması çok kolay, o nedenle içine bir kiracı soktuğunuz ve sözleşme yapmamanın büyük bir riski bulunan bir durumla döviz ve altındaki durumu karşılaştırmak dahi mümkün değil. Birisi elma diğeri terlik o kadar farklı dinamiklere sahipler. Genelde para ve sermayenin (servetin) vergilendirilmesi en son çare olarak uygulanır. Bu raddeye gelinmişse bu adımı atmamak ekonomik sistemi geri dönülmez olarak tahrip etme aşamasına gelmiş demektir.
    Yapılamaz imkansız değil, ama bu kediyi köşeye sıkıştırdığınızda yüzünüzü tırmalamaya çalışması gibi bir durum......

Ara beni bul, yarın öbür gün hazine açıldığında bulamadığında canını yakarım... https://www.youtube.com/watch?v=fUXNM893pdQ#t=34

Diyorsunuz yani....

Sayfa 380/997 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •