Açığa satışa hayır.....![]()
Açığa satışa hayır.....![]()
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
sn 101
açığa satışa hayor demekle elimize bir şey geçmeyecek...yukarıda sn bulutafeg yazmış ALARKın değeri 900 küsur milyar dolar... sadece CENAL payı. METAŞ, GYO, ALSER, ATTAŞ, ALSİM( BAKAD), TARIM, ALCAR ve bazı arsalar hediye...
Elimde para olsa hiç düşünmez alırım... Evimi ya da arabamı satar mıyım hayır, zaten her iki piyasa da bitti sağolsun yönetim ve pazardaki esnafımız. ortada bir fiyat var yarısını yazıyorsun kimse bakmıyor. halbuki bir zamanlar üste para veriyorlardı satın almalar için ( arabaların ikinci eli sıfırdan fazla olan bir ülke sadece bizim ülkemiz muhtemelen). fiyatların oluşmadığı bir piyasada ne yapsanız boştur.
Peki firmalar ne alemde... ALARKO Holding, ortakları, diğer işadamları derler mi ki bu fiyatlar çöptür. Bütün yatırımlarımı iptal ediyor hisselerimi topluyorum. veren varsa bu fiyattan hepsini alıyorum . demezler ise zaten el elin eşeğini... neyse ağzımı bozmayayım.
Yabancı gelmiyor. gelse de öyle bir kararttık ki piyasayı rasyoları- şenolasın enflasyon muhasebesi- adamlar şirketleri inceleme şansına sahip değil ( biz sahip miyiz değiliz de biz zaten evde misafir odasına oturulmayan, misafire ikramları çocuklara yapmayan bir millet idik halen öyle miyiz bilmem) . ben yatırım yapmak istiyorum bana pazarladıkları şey nedir belli değil. siz yabancı olsanız gelir misiniz?
Sonuç... 2017-2018 yıllarında ülkemizin belki de bizlerin durumu iyiydi... tasarruf edecek halimiz vardı. şimdi ayı çıkartmaya mecalimiz yoksa neyle yatırım yapacağız. sadece ben mi etrafımdaki herkes bir şekilde problemde. o zaman yandı gülüm keten helva... Eskiden belki geçtiğimiz 2 yıla kadar kendimi zengin zannederdim. şimdi ise bütün delikleri kapatmaya çalışıyorum ki teneke çabuk boşalmasın.
son sonuç... hissenin ederinin bu olmadığına, 3-5 yıl içinde vereceği temettülerle rahatlayacağıma inanıyorum. 2 dolar hbk 1 dolar temettü hedefim, 1 dolar hbk 50 cent asgari diyerek belki kendimi avutuyorum belki de güzel bir geleceğe yürüyorum. zaman gösterecek tabii ki ecel müsaade ederse. olmazsa bir deyim daha elle gelen düğün bayram...
https://x.com/sdoganyigit/status/1893598049529643288
https://data.tuik.gov.tr/Bulten/Inde...eri-2023-53840
Tübekar abem;
Geniş kitleler daha az gelir elde etmekte.
Bir de kar-kış, odun-kömür-doğalgaz masrafları.... vatandaş borsaya ek para zor getirebilir...
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Cuma günü 2.13 USD den kapanmış. 2022 yılı temmuz/ağustos değerleri.
Aradan 31 ay geçmiş. Bu zamana neler sığdırdılar. Maşallahları var.
Alaton kardeşler 4.34 USD den 12 Milyon satmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.
Toplamda sanırım 33 milyon lota yakın hisseyi 3.9-4 USD arası bi fiyata sattılar.
Adamlar haklıymış. O kadar arkalarından konuştuk. İnşallah haklarını helal ederler.
Sayelerinde, hisse değerlendirme kriterlerime yenilerini ekledim.
Allah onlardan razı olsun.
İzlemeye devam.
Alarko Holding bağlı ortaklığı Alfor Aviation, havacılık sektöründe faaliyet göstermek üzere şirket kuracak
25/02/2025 06:21:00
Alarko Holding bağlı ortaklığı Alfor Aviation and Technical Services Limited, havacılık sektöründe faaliyet göstermek üzere şirket kuracak.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Bağlı Ortaklığımız Alfor Aviation and Technical Services Limited Yönetim Kurulu tarafından;
Havacılıksektöründe faaliyet göstermek üzere 18.000.000,00 TL (on sekiz milyon TürkLirası) sermayeli bir anonim şirket kurulmasına ve söz konusu şirkete18.000.000,00 TL ile iştirak edilmesine, karar verildiği daha önce kamuya duyurulmuştu.
Söz konusu şirket, "Alfor Havacılık ve Teknik Hizmetler Anonim Şirketi'' unvanı ile kurulmuştur. Bu hususİstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edilmiş olup 24.02.2025 tarihinde Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan
edilmiştir ."
ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com)
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
Neyin fiyatlamasini yapıyor hisse, dibinin dibini siyiriyor resmen. 7 gundur aralıksız düşüyoruz şaka gibi😅
Bu düşüşü fırsat olarak görüyorum ve alabildiğim kadar alıyorum. Sonuçta Gıdaya arsa tarla gübreye tohum a yatırım yapan bir şirket . BAna her fiyat iyi geliyor artık . Bu saatten sonra her yol devrim. TL Biriktirecek yada faiz alacak kadar saf değilim deli gibi TL basılırken her kuruşu yatırıma yönelten bir firmaya aylık getirilerimi koyarım. DAha da düşer ise daha da alırım bana göre delicesine ucuz çünkü pd/dd 12 aylık bilanço sonrası 0.48 lere düşüyor ki Holding fiyatlaması olarak çok saçma denecek kadar ucuz. 2025/9 aylık bilançoya kadar sorgusuz sualsiz alıyorum. Genelde bir hisseyi 7 sene toplarım EGEEN sonrası bu Alark ilaç gibi geldi . Bir zamanlar da egeen 55 TL idi 350 550 1100 derken 19200 TL oldu . Asıl önemlisi MAL bedava alınırsa adı kelepir yatırım oluyor ayrıca Satana da MAL deniyor. 2024 4. Qtr bilanço ile bu veriler komik oluyor bu bir kaç ay hatta 2025 boyunca bu komik veriler değerlendirilmeli !..
Son düzenleme : Baygeorge; 25-02-2025 saat: 11:30.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri