Sayfa 381/1312 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Kafayi yemis bunlar

Metaverse'te sanal arsa satışı: Türkiye'de 20 binden fazla parsel alındı

Kaynak Linki = https://www.medyablok.org/haber/meta...el-alindi-9095
    Pek yediklerini sanmıyorum. Dünya değişiyor. Coin ilk çıktığında da ben bu şekilde düşündüm. 1 dolar olan şu an 50.000 dolarda. Biz yaş itibari ile sanırım daha muhafazakar yatırımcıyız ama yeni dünya ya da biraz bakmak lazım. Ben metaverse de büyük marj görüyorum. 3-5 bir şeyler yatırıp ya nasip denebilir. Yansa da üzmeyecek br rakamla. Çünkü olursa nasıl bir değer olur bilmek imkansız

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Illaki evi gormek istiyorsam ve adamda imza at diye tutturursa e bende imza atmak istemiyorsam nasil olacak bu is?

Alternatifi varmi bu olayin?
    Arkadaslar bu ciddi bir soru lutfen alaya almayalim

Ben bu yazligi gormek istiyorum ama sirf icine girip bakabilmek icin benden bos kagida yada YARI bos kagida imza atmami isterse emlakci ne olacak?

Imzaladigim kagidin bir kopyasini isterim ve ileride adam bu belgeye ekleme yaparsa ileride bunu gosterir bak adam sonradan ekleme yapmis sahtekarlik var diyebilirmiyim?

Yada emlakciya imzalamiyorum desem ama bu seferde adam olmaz diyecek

Iki ucu .oklu degnek

3.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku

Ben bu yazligi gormek istiyorum ama sirf icine girip bakabilmek icin benden bos kagida yada YARI bos kagida imza atmami isterse emlakci ne olacak?

Imzaladigim kagidin bir kopyasini isterim ve ileride adam bu belgeye ekleme yaparsa ileride bunu gosterir bak adam sonradan ekleme yapmis sahtekarlik var diyebilirmiyim?

Iki ucu .oklu degnek
    Emlakçılar genel olarak ev gösterme belgesi imzalatır. Bu size özel değil. İmzalamazsanız da evi göstermezler. Bunun sebebi insanların emlakçı üzerinden evi görüp sonra ev sahibi ile emlakçıyı aradan çıkarmak ve komisyon ödememek. Çakallara karşı onlar da önlem alıyor.
    İlaveten boş kağıda imza atmıyorsunuz. Okuyup aklınıza yatarsa imzalayıp imzalamamak size kalmış

4.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku

Iki ucu .oklu degnek

Siz ısrarla görmek istediğiniz gayrimenkulün fiyatı uygunsa ve gerçekten alma niyetiniz varsa ; Akrabalık bağınızın olmadığı bir arkadaşınızla emlakçıya gidin, arkadaşınız da gerçek ismini vermesin. Adı mehmet ise sizler ona sürekli mahmut diye hitap edin. Yer gösterme belgesini satır satır okuyarak , şüpheli veya kötü niyetli bölümlerin üzerini çizerek çok az el hareketi içeren bir imza atsın. Emlakçı kimliğe bakamaz veya fotokopi isteyemez. İsterse çemkirip, çıkarsınız.

Diyelim ki evi birlikte gezdiniz ve beğendiniz. Hiç belli etmeden sürekli eksikliklerini bularak ayrılın. Daha sonra pazarlığa arkadaşınız olmadan kendiniz gidersiniz. Zaten iş kesinleşeceği için arkadaşım beğenmedi ama ben almak istiyorum dersiniz.

5. Boş kağıda imza olmuyor. Yer gösterme belgesi bu.
    Detaylıca bilgiler var içerisinde. Genelde kurumsal firmalar bunu tercih ediyor.

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku

Iki ucu .oklu degnek

6. Üstat sen emlakçıya mı tefeciye mi gidiyorsun bu ne panik. Kurumsal tüm firmalar imzalatır bu belgeyi. Zaten Türkçe yazıyor.Bu şekilde nasıl güvenip de ev alacaksınız onu da anlamadım.

7. Şark kurnazlığına güzel bir örnek olmuş sizinkisi. Ama siz de haklısınız, böyle başa böyle tarak..

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Siz ısrarla görmek istediğiniz gayrimenkulün fiyatı uygunsa ve gerçekten alma niyetiniz varsa ; Akrabalık bağınızın olmadığı bir arkadaşınızla emlakçıya gidin, arkadaşınız da gerçek ismini vermesin. Adı mehmet ise sizler ona sürekli mahmut diye hitap edin. Yer gösterme belgesini satır satır okuyarak , şüpheli veya kötü niyetli bölümlerin üzerini çizerek çok az el hareketi içeren bir imza atsın. Emlakçı kimliğe bakamaz veya fotokopi isteyemez. İsterse çemkirip, çıkarsınız.

Diyelim ki evi birlikte gezdiniz ve beğendiniz. Hiç belli etmeden sürekli eksikliklerini bularak ayrılın. Daha sonra pazarlığa arkadaşınız olmadan kendiniz gidersiniz. Zaten iş kesinleşeceği için arkadaşım beğenmedi ama ben almak istiyorum dersiniz.

Sol elle imza atın.ters el imza hep farklıdır.bos kağıda imza isteyen emlakci deyince tırstım cidden.ben benden savcı bos kağıda imza istese atmam

Sayfa 381/1312 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •