Sayfa 381/1003 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Haber. Mi geldi bdk dan?
    Hayır ne zaman bdk açıklama yapsa
    Öncesinden yatırım finansman 15 bin tane hep short jetonu atıyor da
    Geldiyse DİE sorayım dedim
    Bugün de kendileri jeton atmış

Papaz her gün aynı pilava yer mi arkadeş
    Bu sefer üstten veriverelin
    Yer gardaş. Yer. Karşılarında kimse yok ki. Credit, HSBC, Citi merry v.s. İstedikleri gibi at koşturuyor kar. Kurmuşlar tezgahı. Bizde uğraş didin 3 5 kazanacaz diye.

2. Yarın seans durumu nasıl

3. Yurt dışı iştirakler kapsam dışı tutulmuş. Şişe Cam ABD'deki bir iştirakinin kalan hisselerine çağrı yapmış. Kordsa da benzer bir şekilde alım yaptı galiba. Arçelik, Ford yurt dışında iştirak alıyor.

Şirketler elde kalan son dolarlarını yurt dışı iştirak ile değerlendirirler diye tahmin ediyorum. Bir şekilde yabancı varlık olmaz ise şirketler kendilerini korumasız hisseder.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,213
     Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Yarın seans durumu nasıl

12:30 - 12:40 spot seans sonu

12:45 viop seans sonu olur.
    Bear_Bull
    @BearBull26

5.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Yarın seans durumu nasıl
    arkadaşlar takip edemedim bilgisi olan varsa çok makbule geçecek yarın yarım gün mü ???? bir diğer sorum önümüzdeki hafta çarşamba perşembe cuma borsa açık olacak mı ?????? şimdiden teşekkür eder iii bayramlar dilerim.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

6.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    arkadaşlar takip edemedim bilgisi olan varsa çok makbule geçecek yarın yarım gün mü ???? bir diğer sorum önümüzdeki hafta çarşamba perşembe cuma borsa açık olacak mı ?????? şimdiden teşekkür eder iii bayramlar dilerim.
    Yarın yarım gün
    Çarşamba ve Perşembe açık Cuma kapalı...İyi bayramlar

7. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 381/1003 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •