Sayfa 382/1002 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Peki biz küçük şeytan kira sertifikalarının neden düştüğünü bulduk mu? Ben hala cozemedim..
    Her ne kadar faizsiz enstrüman olsa da dolaylı yoldan tahvil faizlerine bağlı olduğu yönünde düşünülüyordu. Faiz artışları geç etki etmiş olabilir bu düşünceye göre.

Teşekkürler.. inşallah dediğiniz gibidir..daha uygun fiyattan almış ölürüm böyle olursa.
     Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Dün ingiltere kapalı olduğu için, yarın sabah tefastaki fiyattan gerçekleşir.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    EIB deki Kira Sertifikaları oranı çok yüksekmiş %20.38, ondan yerinde sayıyor bu bir kaç gündür.
    SUA'da kira sertifikası oranı çok düşük ama EIB'den beter şu an

Cevabınız için teşekkürler..
     Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    Saat 13:30 öncesi verilen talimatlar gün sonunda oluşacak fiyat üzerinden ertesi iş günü, 13:30 sonrası veya tatil günlerinde verilen talimatlar ise ertesi iş günü sonunda oluşacak fiyat üzerinden 2. iş günü gerçekleştirilir.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Bende var temmuz düşüşüyle iyi düştü ve toparlanmadi pd/dd çok düşük. Dipte olduğunu düşünüyorlar demek
    kchol haftalık RSI verilerine göre BİST in en ucuz 7.nci hissesi şu anda.

6.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Her ne kadar faizsiz enstrüman olsa da dolaylı yoldan tahvil faizlerine bağlı olduğu yönünde düşünülüyordu. Faiz artışları geç etki etmiş olabilir bu düşünceye göre.
    Evet olabilir. Bende fon olarak İST var, mesela onda bir düşüş olmadı. Ama demek ki mekanizmasi farklı belki de.

7. Ben son 1 aydaki gibi endekste hafif dalgalı yatay bant seyrini seviyorum. Böyle iklimlerde iyi hisse fonlar ayrışıp relatif yapabiliyor. Yatırımcı da hafif hafif fonunu artırabiliyor, çekilmelerde. Dimdik yukarı hareketler ve şelale düşüşleri sıkıntı.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8. Son dağılım raporlarına göre KTM'nin kira sertifika dağılımı. Özel olanlar Ziraat ve Halk bunlarda sıkıntı oluyor mu yoksa değerinin düşmesine mi bağlı kayıpları.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Sayfa 382/1002 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •