Sayfa 382/501 ÝlkÝlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon
Arama sonucu : 4226 madde; 3,049 - 3,056 arasý.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    1996 yýlýnda MACD indikatörünü öðrenmiþtim.
    Baþka indikatör tanýmam.
    ....
    macd en iyilerinden....ichimoku dur buluttur çoðu hikaye....
    þu bulutun faydasýný hiç görmedim....
    ne mutlu Türküm diyene....

XTKJS Endeksi +2
    Gerisi gelirse, yaylalara hep beraber çýkarýz artýk.

3. Hocam 17 üstü ben de çadýrý söker yaylaya çýkar 18 den önce ardýma bakmam )

4. CITIBANK YABANCI A.Þ. 28.137.079 %7,1107 adet 632.589 sattýðý 2 milyonun 632 binini geri almýþ
    Yazdýklarým sohbet amaçlýdýr. Yatýrým tavsiyesi deðildir.

macd'ýn aktif olmasý için 16.63 ve üzeri kapanýþlar yapmasý lazým... keþke her þey macd ile çözülse..
    Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Alýntý Originally Posted by esozcan Yazýyý Oku
    macd'ýn aktif olmasý için 16.63 ve üzeri kapanýþlar yapmasý lazým... keþke her þey macd ile çözülse..
    Hiç bir indikatör ile samimiyet kuramadým. indikatöre yalakalýk ta edemiyorum. Bu nedenle hiç bir indikatörle aramýz eyi deel.
    Mecburen,
    5,10,20,50,100,200, günlük EMA ya bakýyorum

Alýntý Originally Posted by regal1 Yazýyý Oku
    Hiç bir indikatör ile samimiyet kuramadým. indikatöre yalakalýk ta edemiyorum. Bu nedenle hiç bir indikatörle aramýz eyi deel.
    Mecburen,
    5,10,20,50,100,200, günlük EMA ya bakýyorum
    her indikatör bir bilgi verir.. EMA larda buna dahil... söz konusu sizin bu bilgiyi nasýl kullandiðiniz..

indikatörlerle nasýl bir samimiyet kurulduðunu görmedim.. yalakalýk yapaný da hiç duymadým.. sanýrým bunlar için özel bir becerinin üzerinde daha farklý seylere ihtiyaç var.

bazý indikatörlerin verdiði bilgiler özeldir ve sizin olasýlýklarýnýzý en iyi þekilde kullanmanýzý saðlar..CRLN bunlardan biridir. aþaðýda görüldüðü gibi doðru kullanýldýðýnda çok þeyler kazandýrýr..

sadece bilgi paylaþmak için kullandýðýnýzda bazen sorun olabiliyor..

Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Alýntý Originally Posted by esozcan Yazýyý Oku
    her indikatör bir bilgi verir.. EMA larda buna dahil... söz konusu sizin bu bilgiyi nasýl kullandiðiniz..

indikatörlerle nasýl bir samimiyet kurulduðunu görmedim.. yalakalýk yapaný da hiç duymadým.. sanýrým bunlar için özel bir becerinin üzerinde daha farklý seylere ihtiyaç var.

bazý indikatörlerin verdiði bilgiler özeldir ve sizin olasýlýklarýnýzý en iyi þekilde kullanmanýzý saðlar..CRLN bunlardan biridir. aþaðýda görüldüðü gibi doðru kullanýldýðýnda çok þeyler kazandýrýr..

sadece bilgi paylaþmak için kullandýðýnýzda bazen sorun olabiliyor..

Yazdýklarýmdan alýnmýþsýnýz.
    Alýnmanýza gerek yoktu.
    gerçekten kendimi anlatmak adýna öyle yazdým.
    size laf sokma gibi bir düþüncem yok.
    samimiyet kurulmadan kastým þudur.
    Bazen bir indikatör buluyorsunuz. bazý yerlerini istediðiniz gibi düzeltiyorsunuz. tamam buldum diyorsunuz. bazende ünsiyet gereði oldu oldu tamam diyorsunuz. tabi istediðiniz tam olmuyor.
    yalakalýk tan kastým da þu.
    herhangi bir indikatörün çok iyi olduðunu,
    hiç kaçýrmadýðýný parti tutar gibi söyleyenler.
    bunlardan biri de tunç þatýroðlu.
    duymamýþ olduðunuzu düþünerek ismini verdim.

evet
    hangi indikatör olursa olsun.
    indikatörü okuyanýn teknik analiz alt yapýsý çok önemli.
    sizin indikatörünüze gelince.
    ilk defa sizden duydum.
    hakkýnda hiçbir bilgim yok.
    herhalde bilmediði bir þeye laf söyleyen tayfadan olduðumu düþünmüyorsunuzdur.
    Son düzenleme : regal1; 13-06-2024 saat: 17:27.

Sayfa 382/501 ÝlkÝlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •