Sayfa 382/615 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon
Arama sonucu : 4918 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,407
    Bu cümle Sn Anatolien'e, Ben PATRON / SPEK elele bizi öpüyor diye yazmıştım.
    Anatolien de beni eleştirmek için yazmış idi ama bir kaç yıl içerisinde o da şimdi
    benimle aynı çizgiye geldi .

Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Koskoca patron borsayla mı uğraşacak, adam yatırımla ihracatla şirketi büyütmekle meşgulden; olayda patron barnağı var boyutuna gelmek eğlendirici oldu.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2. Hadi az kaldı dibini bulacaksın spek efendi😉

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,404
    Yıl sonu toplantısı yapıyor ki sesi çıkmıyor!Bak elin Almanı batıyor dediler işçi çıkarıyor dediler yüzde 7 yukarıda
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. merhaba

yeni yere taşınıldığına göre eski fabrika arsası ne yapılacak acaba.. belki de yeni ortak olunan firmaya kiraya verilecektir
    bu konuda hiç bir bilgi yok tabi ..sır gibi saklanıyor.

5. faiz indirimi ile beraber paralar borsaya akacaktı
    çok muazzam akıyorrrr...
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

6.  Alıntı Originally Posted by spartaküs Yazıyı Oku
    merhaba

yeni yere taşınıldığına göre eski fabrika arsası ne yapılacak acaba.. belki de yeni ortak olunan firmaya kiraya verilecektir
    bu konuda hiç bir bilgi yok tabi ..sır gibi saklanıyor.
    Eski fabrikanın ne olacağını sermaye artışı aciklanmasinayakin veya açıklanınca bilancoyu süslemek için kullanacak ve süper bir de temettü açıklayacak onu bekliyor zamanında fmizp bfren ve bir çok hissenin yaptığı taktiği uygulanasini bekliyorum onlar çok muhteşem işler yapmisti bu gafurdan da beklentim o yönde hayırlısı sermaye artırımına kadar disimizi sikacagiz tabi dış kalirsa bu hırsız takimindan
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    Eski fabrikanın ne olacağını sermaye artışı aciklanmasinayakin veya açıklanınca bilancoyu süslemek için kullanacak ve süper bir de temettü açıklayacak onu bekliyor zamanında fmizp bfren ve bir çok hissenin yaptığı taktiği uygulanasini bekliyorum onlar çok muhteşem işler yapmisti bu gafurdan da beklentim o yönde hayırlısı sermaye artırımına kadar disimizi sikacagiz tabi dış kalirsa bu hırsız takimindan
    Yada biz.

Ölümlü Dünyada.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

8.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    Biz uzun vade gerçek yatırımcılar eksi faizle taşıyalım. Stresini çekelim. Bölünmeye kısa süre önce alanlar hiç taşıma zahmeti göstermeyip bizden avantajlı olacaklar. Ne dünya ne...

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 382/615 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •