Ülkelerin aşılanma oranının yüksek olması, yurt dışından gelecek turistler için tercih sebebi olabilir diye düşünüyorum.
Misal; Dünya Sağlık Örgütü ülkelerin aşılanma oranlarını yayınladı .
Yurtdışından farkı ülkelerden tatil yapmaya gelecek turistler, toplum bağışıklığı yüksek ( aşılanma oranı yüksek) olan yani daha az riskli gördüğü ülkeyi tercih edebilir.
Bi sure sonra asili olmuyana kiz vermiycekler
Kiz babasiyim
Once bakicam asiya
Sonra icki masasina oturtucam
Bu testlerden gecerse
Gizi verecegm gari
Bireylere tercih hakkı bırakmayacaklar. Bu iş devletler tarafından çözülecek. Geçen yaz olduğu gibi
Ama bizim için rusların geldiği yerlere sputnik, ingilizlerin geldiği yere astra zeneca, alman ve fransızlara biontech olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Peki ben aile hekimine sordum, kendi eczacima sordum, hic bir sekilde bulas riski yok dediler.
Eger bu risk varsa, asilama niye ?
Arkadasa, aile hekiminden ve Ankarada, saglik bakanligindan her gun telefon geldi, kaldi ki, Ankara'ya defalarca sormus, hic bir risk tasimiyosun artik demisler.
12 yasinda kiz evladi var, bu kisi icin ne demektir, dusunmek lazim.
Covid sonraki dönemde oy veren seçmenler umarım oy verirken iki kere düşünler. İngiltere bile ikinci kez bilinmezliğe doğru yol almayı seçti.
Covid aşısı: İngiltere aşının ikinci dozlarını neden 3 hafta yerine 12 hafta sonraya bıraktı?
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-55510165
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Emekli veya yakını emekli arkadaşlar , şubat ayında maaş aldığım bankayı değiştireceğim. Promasyonu yüksek , eft - havale ücretsiz en iyi banka hangisidir ? Tecrübe edenlerden tavsiye almak istiyorum.
Tum forumdaslarin yeni yilini cani gonulden kutlarim.
Sn Tinaz, kafam biraz karisti ve yardimina ihtiyacim var. Bir tasla uc bes ve fazlasi kus vurmak icin global hisselerde surf yapiyordum. Sizi oralarin hisselerinden premier gold mines, Montage gold mines, ve Mandalay resources bana cok cazip geliyor. Rasyolarina baktigimda bu hisseler mevcut yandas hisselerle kiyaslandiginda 1.sinin fiyati su anki fiyatinin 60kati, 2.sinin fiyati 50 kati ve3.sunun fiyati da40 kati olmasi gerekiyor. Yahu kafayi yiyecem. Birde sen incelermisin? Simdiden tesekkurler.
Yer İmleri