Sayfa 383/615 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483 ... SonSon
Arama sonucu : 4913 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    bir de ana avrat küfredenlerin kaybedebileceği birşey kalmamış anlaşılan.. adam istese bi telefona bakar işinizi bozması.. başınızı ağrıtması.. normalde herhangi bir kişiye hakaret etsen 3-4 bin lira + masraflarla 5-6 bine patlar. mehmet beye küfretmenin cezası sadece bununla kalmaz.. ama eleştirilecek konu var. bu konuda yatırımcı haklı. sen polisan holdingsin ve ederin 175 milyon dolar bile değil. boyadaki yüzde 50 payın kaç? poliport kaç? pendik açıklansın göreceğiz projeyi ve beklenen geliri.. herhalde ortaya çıkacaktır bunlar.. kimya.. yunanistan.. herbir varlık. bilanço.. düzelen gelir tablosu.. ve potansiyeli ortaya çıkaracak kaliteli yönetim. herhalde durup dururken hacıkamiloğlunu üzümcüyü getirmediler. demek ki birşeyler değişsin isteniyor.. demek ki potansiyelin ortaya çıkmamasından atıl kalınmasından şikayetçiler.
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

2. iki yildir hissedeyim
    elbette hisseyi buraladan alanların psikolojik sabir eşiği de yüksek oluyor..bizim gibi yillarca bekleyenler sermayesinin erimesini izlemekten psikolojik dayanma eşiği azaloyor...
    Yani millete burda akil verirken herkesin neler yaşadığını empati yaparak yazmali
    Patron bu sirketi adam gibi yonetseydi hisse fiyatina yansirdi...Adam gibi yonetiyoruz diyor hisse fiyati düşüyorsa..o zaman birisi hırsızlık yapıyor...
    bilançosu..varliklari...arsasi felani filani bu ise
    adama sorarlar ?
    Kedi buysa ciger nerde? ciger buysa kedi nerede?

Alıntı Originally Posted by kumbar Yazıyı Oku
    iki yildir hissedeyim
    elbette hisseyi buraladan alanların psikolojik sabir eşiği de yüksek oluyor..bizim gibi yillarca bekleyenler sermayesinin erimesini izlemekten psikolojik dayanma eşiği azaloyor...
    Yani millete burda akil verirken herkesin neler yaşadığını empati yaparak yazmali
    Patron bu sirketi adam gibi yonetseydi hisse fiyatina yansirdi...Adam gibi yonetiyoruz diyor hisse fiyati düşüyorsa..o zaman birisi hırsızlık yapıyor...
    bilançosu..varliklari...arsasi felani filani bu ise
    adama sorarlar ?
    Kedi buysa ciger nerde? ciger buysa kedi nerede?
    Psikilojik eşik mi ?? 35 yıldır borsadayım dostum .Daha 2 yada 3 yıl olmadı bir örnek vereyim başımdan geçen ibretlik zarardan !!yurtdışında yaptıklarımdan örnek . ibretlikmidir siz karar veriniz.yaşadım bizzat.

burada arasıra değindiğim gibi aile mesleği gemicilik olduğu için,ailecek çocuklukdan beri kulak kabartılır içinde gemi geçen hersöze(hatta fırtına dendimi evdeki annelerin gözleri dolar bizim şile köylerinde ).
    Bloomberght de durmadan o aralar baltic kuruyük endeksi şu kadar düştü vs vs..haberler çok yoğundu.efendim Ferrai fiyatına en büyük kapasiteli gemiler kiralanabiliyordu gibi örnekler veriliyordu..bizde dipden alcaz ya çok uyanığım ya !! büyüklüğünü bildiğim ailemdende çalışanların olduğu hapagloyd,VE ayrıca mitsui osaka lines(9104 ) nippon yusen k.k (9101) aldım öncelikle o aralar. derken bir başka garip yunan gemicilik şirketi gözüme takıldı.(sahibi yunan , gemiler marshall bandıralı borsası ise amerikan hesap et işde ben uyanamadım uyanmak lazımdı).bilançolarına filan baktım eh işde ..özetle 3xxx USD kadar lık bir ortaklığım oldu. sonuç kayıp yüzde 97!! 6 ayda her yatırdığım 1000 dolar 3 dolar oldu üstelik 1 yıl bile geçmeden.!!.
    Diyeceksinizki abi sende hiç teknik temel bilmiyomuşsun...şirket bizdeki gibi atıyorum piyasa değeri yüzde 97 azalıp da kaybetseydi hiç koymazdı. benim he bir 1000 dolarım 3 dolara düşerken şirketin piyasa değeri 3 e 4 e katladı!!! üstelik aldım bekledim işlem yapmadım.hadi bakalım muhasebeciler şirketin değeri 3 kat artarken benim param nasıl yüzde 97 eridi!!!(ısrarla söylüyorum bir kez aldım bekledim sattım al sat yapmadan).

soru:Sayın forumdaşım Kumbar .Sizce empati yapabilecek kadar kaybetmişim mi bu senet piyasalarında ?? Buna benzer birçok örnek var 35 yıllık borsa hayatımda ki borsadan başka bir işlede meşgul olmadım hayatımda.

not:şirketin günlük yüzde 50 den fazla düştüğü bir çok gün oldu.bölündüğünün ertesi gün yüzde 50 yüzde 70 gibi düşüşleri oluyordu.)dış piayasalarda reverse split konularına ilgilenenler bakabilir.ah ah bildiğin piyasadan ne diye maceraya atılırsın.

Uyarmışdı borsacı abinin biri "bildiğin çayırda otlan" diye.Neyse tecrübe ederek çok şey olamasada birşey öğrendik bu yaşdan sonra.Ne diye soracak olursanız söyliyeyim.Büyük sözü dinlemeyi !

y.t.d.

4. Kumbar ortak senle aynı durumdayım 60 cente satmadığımız hisse 20 centte sürünüyor bunun sebebi tabiiki patron ve diğer büyük ortaklar. Art niyet yok bu işleri tahtacı yapıyor demek doğru değil. Komple planlı bir organizasyon ile küçük yatırımcı tasarrufları hiç edilmiştir . Sana katılıyorum kumbar ortak kedi ciğer hikayesi çok doğru bir örnek. Şunuda söylemek istiyorum bahmet karadereli ve tunahan ve temel ortaklar son derece iyi niyetli samimi polho yatırımcıları onların görüşlerinede saygı duyuyorum katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte umarım bir süprizi olurda herkesin yüzü güler . Bundan daha tiksindirici bir yatırımım olmamıştı . Sonuna kadar burdayım ister 1 lira ister 1 dolar …

5. Bilmediğim yatirim araçlarına bulaşmadım..bilmedigim konu ile ilgili yorumda yapamam...
    mevzum polho..
    Cografya kaderdir...
    Elin gavuru! kurdugu sirketi büyütür marka yapmak için uğraşır..hissesini alanlari ortağı görür...
    Bizim mirasyediler...
    Bizim çakallar...
    Borsada üç beş vurgun peşinde olacak kadar çapsiz
    Çobanın hayali kecinin kçindan ibarettir dedikleri bu olsa...

Alıntı Originally Posted by kumbar Yazıyı Oku
    Bilmediğim yatirim araçlarına bulaşmadım..bilmedigim konu ile ilgili yorumda yapamam...
    mevzum polho..
    Cografya kaderdir...
    Elin gavuru! kurdugu sirketi büyütür marka yapmak için uğraşır..hissesini alanlari ortağı görür...
    Bizim mirasyediler...
    Bizim çakallar...
    Borsada üç beş vurgun peşinde olacak kadar çapsiz
    Çobanın hayali kecinin kçindan ibarettir dedikleri bu olsa...

Ortak oldum 100 usd verdim 6 ay sonra 3 küsür dolar kaldı diyorum.hissesini alanları görür diyorsanız hala .saygı duyuyorum ne diyeyim.
    Herşey gönlünüzce olsun sayın Kumbar .hayırlı ve bol kazançlar diliyorum sizlere.

y.t.d

7. Sonra millet neden $ aliyor?
    bu kadar sahtekarin dolandiricilik yaptigi borsaya bizim gibi saflardan baska kim yatirim yapar
    Elin parasina yatiran kazansi
    Altin alan kazandi
    ev alan arsa alan kazandi
    wc kagidi..gubre ( b.k ) alan bile kazandi
    polho alan biz kaybettik
    Garibandan kazandiklari her kurusu en sevdiklerine ilac parasi yapsinlar... ölmek icin her gun yalvararak dua etsin ama ölemesinler ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    https://www.youtube.com/watch?v=QexaxBVK7u8

sol alttaki saate göre 12.24 - 12.26 arası
    videonun saatine göre 40.50-43.43 arası

no command...
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

Sayfa 383/615 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •