Sayfa 384/1006 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Swap, fon, repo, geç likilite kısa vadeli önlemler...

Bir hasta kronik bir hastalığın ağır seyretmesinden doğan arazları için acile geldiğinde onu ağrı kesici, oksijen, serum vs. ile rahatlatabilirsiniz.

Ancak tedavi edemezsiniz...

Acil servisin görevi de tedavi değildir bu arada.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Elinde dolar olanın TL ye geçmesi isteniyorsa tek koşul var.

Dolar garantili mevduat faizi vereceksin. Yoksa ne yapsan zarar.

O nedenle MB nın ben faiz artırmasına (hiçbir yararı olmayacağından) sadece piyasayı vurup durgunluğa neden olacağından karşıyım. Hani Babacan ın terimiyle 120 milyarı kibrit ile yakmaları gibi yüksek faiz de (hiçbir bir işe yaramayacağından) kamu zararına neden olacaktır.
    kur şoku her zaman daha zararlıdır

3. mb hamle yapmasaydı bugün kurda hangi rakamları görürdük gözümüz şaşı olurdu ekrana bakmaktan

4. https://twitter.com/tashecon/status/...839531009?s=19
    Dünkü hamlenin öneminin yabancı gözünden anlatımı

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bu hesaba çok dikkat edin.
    Bu, doların dip yapıp, faizin zirvesinde olduğu bir dönemde yapılmıştır.

Dünden önceki gece bloomberg de bir yorumcu bu günler TL için çok iyi günler, dolar çok ucuz anlamında yorum yaptığında sanki "kral çıplak" masalındaki gibi stüdyoda soğuk duş etkisi yapmıştı.

Herhalde onu bir daha programa davet etmezler...
    aslında dolar ı dipten yakalayamazsınız kazançlar birbirine yakınsamış olmaz mı?

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    mb hamle yapmasaydı bugün kadar hangi rakamları görürdük gözümüz şaşı olurdu ekrana bakmaktan
    Eğer merkez bankası durmuş yılmaz zamanında olduğu gibi 4-5 beş puanlık bir artış yapsaydı. Dolar en azından bir müddet frenlenebilirdi. Ama bu artış yetrsiz kaldı. Dün de yazmıştım. Düşüş yönünde kısa bir zaman tepki verip yine yoluna devam eder demiştim. Sabah dolar 7,51 seviyelerine kadar gerilemişti. peki şu an kaç 7,63 Yatırımcıya eksi faiz verilirse doların önünü almak mümkün değil.

7.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Eğer merkez bankası durmuş yılmaz zamanında olduğu gibi 4-5 beş puanlık bir artış yapsaydı. Dolar en azından bir müddet frenlenebilirdi. Ama bu artış yetrsiz kaldı. Dün de yazmıştım. Düşüş yönünde kısa bir zaman tepki verip yine yoluna devam eder demiştim. Sabah dolar 7,51 seviyelerine kadar gerilemişti. peki şu an kaç 7,63 Yatırımcıya eksi faiz verilirse doların önünü almak mümkün değil.
    faizi asla artırmazlar algısı vardı küçük adım da olsa algı açısından büyük adım tabi asıl kritik konu fonlama kompozisyonu nasıl şekillenecek bu akşam bakalım glp 13.25 den fonlama yapılacak mı

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    https://twitter.com/xcfg/status/1309...912127488?s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 384/1006 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •