Anlaşmazlığın sebebi...2018 den beri bir tutarsızlık var ÜFE TÜFE arasında...
Aynısı Türkiye TÜFE si ile KKTC TÜFE si arasında da var...2018 de başlıyor ayrışmaya...
Mevzu bu..
![]()
Anlaşmazlığın sebebi...2018 den beri bir tutarsızlık var ÜFE TÜFE arasında...
Aynısı Türkiye TÜFE si ile KKTC TÜFE si arasında da var...2018 de başlıyor ayrışmaya...
Mevzu bu..
![]()
kkm dolara endeksliydi.. bu gelire endeksli..
kkm de garanti faiz 17.. bunda belli değil daha..
Bu GES hani islami katılim bankalarının yaptığı gibi faizsiz gelir ortaklığı gibi birsey mi.
BDDK: Tüketici kredilerine ilişkin genel vade sınırının, kredi tutarı elli bin TL'nin üzerinde yüz bin TL'nin altında olan krediler için 24 ay, yüz bin Türk Lirasının üzerinde olan krediler için 12 ay olarak belirlenmesine karar verildi
BDDK: Limiti yirmi beş bin Türk Lirasının altında olan kredi kartları için asgari ödeme tutarının dönem borcunun yüzde yirmisi; limiti yirmi beş bin TL'nin üstünde olan kredi kartları için asgari ödeme tutarının dönem borcunun yüzde kırkı olarak belirlenmesine,
karar verildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB : Bankalar, yabancı para cinsinden mevduat/katılım fonlarına karşılık ilave olarak Türk lirası cinsinden uzun vadeli sabit faizli menkul kıymet tesis edeceklerdir
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri