Sayfa 385/817 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1.  Alıntı Originally Posted by cyberd Yazıyı Oku
    Spek leri iyi öpüyorsunuz o anlamda söyledim bu da bir başarı sonuçta. ICO kimdir,ne iş yapar bilmem. Ama kötü zamanda geliyor hep. Sonuçta her koyun kendi bacağından asılıyor. Kağıdın dibi nedir 30 u görecek gibi. Olanlar için hayırlısı olsun. Bayramımızı zehir ettiler.
    Icq spekleri öpemez nerde öpmüş ancak yalar.
    Ben ise öperim. Öptüğümüde görüyorsunuz.

ICQ KY nin düşmanı. Bir sürü yazı yazmıştır ve bir tanesinin bile ky ye faydası olmamıştır.
    Aksine ky yandık bittik dedikçe hahahahha diye kahkahalar atıp gerdan kıran bir zattır.

2. Bu teknik düzeltmenin bayram riski ve potansiyel i yüksek kağıtlara geçişe bağlı olduğunu düşünüyorum.
    Piyasalarında netleşmesi lazım kalıcı yükselişler için

Ben hiç öğle düşünmüyorum ´çıkmak için bahane arıyorlardı kotu bilanço üstüne bist ve politik durumlar çıkış için güzel ortam oldu.Ve 3 . çeyrek bilançoya kadar da birşey beklemeyelim.Ben geri kalan hissemi satacaktım oda olmadı elimde patladı

Böyle teknik düzeltmemi olur hangi formasyona uyuyor

Takaslar düşüşü onaylıyor mu

6. Aylardır düşeceğim diye bağırıyor hisse
    Şimdi Bodrum da WiFi si olmayan bir oteldeyim bakamıyorum..
    Düşme potansiyeli varken satmışlar ve bankaları bekliyorlar alım için
    Birde bayram da Twitter Trump vs gerginliği riski var

7. Bunların maliyeti ne hakikaten, son çıkışta buralardan maliyetlendiler zaten bir destek olmaz mı kağıtta...ytd

Şöyle bir durum var yabancılar her yerde çıkışta burdada bir çıkış durumu var çıkarkende speek ne kadar aşşağıdan çıkarsa avantaş olarak görüyor.Muhtemelen

Sayfa 385/817 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •