Sayfa 385/498 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon
Arama sonucu : 3978 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Kaç zamandır hacıyatmaz gibi duruşun sebebi buymuş demek ki! Öncesinde biliyorlar ne aşagı salıyor ne de yukarı alıyorlarmış.. eee napcanız sonrasında peki ya? Ytd

Alım fırsatı olarak yorumladim

2.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    Aman hocam benim dediğimi böyle yorumlama ahte vebal olur ne me lazim. Ytd

Ayrıca fredım Hc
    Diğerlerini önceden paylaşıp bunu sonraya ve yılınsonuna bırakmak manidar olmuş. Ytd
    Raporun sonuç kısmına şişe satıp metro alın deselerdi keşke..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    Bazende fici senin gibi yorumlayanlar cogunluktaysa, tahtacı orası ağır basıyor diye tersine de yapabiliyor ilk etapta. Tersini yorumlayar çoğunluktaysa öbür tarafa. Ama sonunda yapacagi şeyi zaten yapıyor tahtacı. Önce ölçü alıyor belki de.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5. Ne demişti İskoç atasözünde ölçü için..
    Erkek adam etek giyer,
    Dünya terzi, ölçüyü veren gider.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Bazende fici senin gibi yorumlayanlar cogunluktaysa, tahtacı orası ağır basıyor diye tersine de yapabiliyor ilk etapta. Tersini yorumlayar çoğunluktaysa öbür tarafa. Ama sonunda yapacagi şeyi zaten yapıyor tahtacı. Önce ölçü alıyor belki de.. ytd
    valla 41,90-41,80 aldım ben aşağı salmadılar açıldığından beri hatta aşağıya yazmıştım baktım gelmiyor son dakika düzelttim.20 lira mı olacak daha ne olacak artık kuruşa bakmıyorum.42 42.5 43 sallamıştım zaten bi miktar yerine koydum diyelim hepsi olmasada bir kismini.

50 ye kadar iki ileri bi geri takılırım.
    kordsa da aldım karanlıkta kısmet artık bi yanım son yüksek faizi al diyordu ama dayanamadım
    malum elektrikliye para lazım

7. Öyle kuruş deyip geçme bence 😂 adamlar kurusu kuruşuna hesaplıyordur her birşeyi. Mesele verdiği temettuler.. ytd

8. Mesele yazmışım mesela yazacagima. Kuruş verdikleri için. Ytd

Sayfa 385/498 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •