Sayfa 385/563 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon
Arama sonucu : 4501 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by bulutafeg Yazıyı Oku
    Genelde son gün, son dakika açıklıyorlar. 11 mart son gün. Şaşırırlarsa 10 unda açıklarlar.

Sabah Gedik Yatırım'ın notlarında vardı. 10 martta açıklanacakmış.
    -Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    Kaça kadar düşer sormak dibi biliyormusun demek ile eşdeğer birisi size teknik analiz bilgisi ile bunun cevabını verebilir ama bu 50% olasılıkla doğru çıkar o yüzden dibi bulmaya çalışmayın bu seviyeler gerçekten inanılmaz o yüzden dip yerine paranızın 30% u ile açılış yapın sonra aşağı da gitse yukarı da gitse paçal olarak alın derim . Ben açılışı çok yukarıdan yaptım o yüzden mermim oldukça azaldı hiç kimse dip neresi bilmez kendinizi yormayın. Zaten teknik analiz de benim inanmadığım bir analiz çünkü "Para tekniği çize " cümlesindeki anlamı çözerseniz aydınlanırsınız. Saygılar,

Alıntı Originally Posted by bulutafeg Yazıyı Oku
    Kaça kadar gelir sizce ?
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,474
    BTC sonsuz üretimi olan bir şey değil o yüzden altın para ve emtia olarak değerlendirmek hatalı olacaktır. Arsa gibi değerlendirmek daha akla uygun çünkü arsa üretilemez.

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    yukarıda bir örnek verdim kumar masası ile ilgili... yanlış anlaşılmasın mantıklı çerçevelerde birileri alım satım yaparken bazen eşeğin fiyatını abarttıkları gibi olmadık şeylere para verebiliyorlar.
    lale devrinde bir soğana 100 000 dolar verdiklerini unutmamak lazım. krizden sonra ise uçtu gitti. şimdi bir ara aynı şey coinlerde olacak. pazarlanan sistemdi ama ortaya çıkan sanki aslı yok yaylasındaki 1500 koyunun satılması idi... birileri nasılsa yükseliyor diyerek alıp satmanın cazibesine kapıldı...
    aynı şey bir şekilde emlak piyasasında da yaşandı. halka da benzer bir şey var. İstanbulda bazı semtlerde 120 milyon TL ye daireler var ise bir yerlerde bir problem vardır. bazı yazlıklarda siteler oluşturmuşlardı. ben sadece emekliliğimde o aidatları ödemek zor olur diye saçma bulmuştum. muhtemelen bazı yerlerde durum buna doğru gidiyor.

elinizde bir mal vardır değerini tayin ederken yapım maliyetine bakarsınız. ankarada bazı yerlerde epey bir uzak olan yerlerde ev fiyatları sosyetenin tercihine binaen uçuktur. orada yaşamak istemem. son metro istasyonundan 1 saat daha gidiyorsunuz... benim evim gerektiğinde işyerinden zor da olda yürüyerek ulaşılabilecek bir yerde olmalı. metro istasyonuna da en fazla 10 dakika yürüme mesafesi... neyse bu yapıma arsa eklersiniz biraz da kar o kadar... efendim arsalar çok pahalı; anlayamadım miamiden alırım daha ucuz evladım ( bana bir emlakçı Keçiborlu için aynı şeyleri söylemişti 5 yıl önce ben de ankarada arsa ile başa baş takas yapamaz mısınız diye dalga geçmiştim. efendim bu fiyatları veriyorlar. ulan manuplatör herifler madem öyle bana kakalamaya çalıştığınız evler hala satılmadı bunca yıldır...

4. peki biz biliyoruz da bu fiyatlar çok düşük. Satanlar niye satıyor peki ?
    -Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET

5. sen bilin mi karabigayı ? hee kara-biga...

şimdi kursan yarısı 1 MİLYAR DOLAR...

DU BAKALIM NE OLCEK ?

peki biz biliyoruz da bu fiyatlar çok düşük. Satanlar niye satıyor peki ?
    satan var mı?
    Belki de adamlar sağ cep sol cep yaparak aşağıya salmaktalar....yeni alıcı gelip mallarını kapsa görürler günlerini...

2018 de alabiliyorduk...
    Şimdi durum farklı, rakamlar çok yüksek, alacak para kıt...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,474
    Satan varsa alan da olur. Ayrıca Bu kadar çok satış olduğu nereden belli. Belli ki satan bir kurumdan basarken diğer aracı kurumdan alıyor. Çünkü satışların hesabı aktif satış ile aktif alış arasında fark satıcılı anlamında oysa aktif a kurumundan satan pasiften B kurumundan alış yapıyor olabilir.

peki biz biliyoruz da bu fiyatlar çok düşük. Satanlar niye satıyor peki ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
     Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    BTC sonsuz üretimi olan bir şey değil o yüzden altın para ve emtia olarak değerlendirmek hatalı olacaktır. Arsa gibi değerlendirmek daha akla uygun çünkü arsa üretilemez.
    BTC ne ? aslı yok yaylasında binbeşyüz koyunum var benim... olsa ne olur olmasa da. birileri çıkıp o yaylada alış yapıyorsa bu metaversedeki satışı andrıyor. alıcısı olduğu müddetçe satarsınız.
    arsa bir mülktür. hiç bir şey yoksa gider üzerine çadır kurabilirsiniz...

Sayfa 385/563 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •