Sayfa 386/556 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bence karar vermekte acele etmişsiniz. Aynı durumu bende yaşadım ve sonrasında düzeltildi. Şuanda çok memnunum.

Hatta şu kadarını söyleyeyim mt' m koronaya yakalandığı halde o durumdayken bile bana yardımcı oldu. Hisse blokaji ile halka arza katılmak için gerekli işlemleri halletti.

Kısacası siz talihsiz bir olay yasamişsıniz bence.

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnşallah, temennim o yönde, talihsizlik. İşin peşine düsseler elimdeki u.vade hisseleri bile virmanlarım info hesabıma ama hâla arayan soran yok, inşallah mahcup ederler beni bir unut bekliyorum.

Alıntı Originally Posted by firklover Yazıyı Oku
    Bu milenyum öncesi mobil uygulama ne zaman yenilenecek bilen var mi ? 2-3 arkadaşıma önerdim infoyu sağolsun hesap açtılar ama uygulamayı görünce transfer yapıp kullanmaya geçmediler. Çok müşteri kaybediyoruz bence sırf bu uygulama yüzünden.
    Uygulama bence mobil acayip vasat. Bi devlete herkes yok şöyle böyle derde bi ziraate bi halk mobile bakın be kardeşim. Haa ben alıştım, elim hızlı ama herkes değil. Visual basic gibi bir hata kodu verir gibi aldın sattın , alamadı menüsi geliyor filan. Aralıkta gelecekti dediler, bakalım ne zaman gelecek?

Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bu çeyrek beklentim 23 mio; seneye her çeyrek min 25 mio bekliyorum. Gelecek fk ya göre hesaplar ve çok muhafazakar olursak; 8 fk dersek bile şuan 8 TL olması normal karşılanmalı. Hikaye devam ediyor, katılım bankası hikayeside eklendi. Ben seneye info müşterilerinin ky kısmının artacağını ve komisyon gelirlerinin katlanacağını düşünüyorum.

Hatta şöyle bir şey düşünüyorum; seneye Borsaya katılımın artacağını düşünü %20 bile artsa hacimler kar 120 mio olacak Buda hikaye devam ettiği için min 8 fk dersekki infoya göre çok düşük fk ; 10 lira olması çok olası.

Malesef uygun araç alacağım için haftaya çıkmayı düşünüyorum. Umarım uçar gider siz kazanırsınız ben ardından bakmaya razıyım.

Saygılar selamlar.
    Hayırlı olsun hocam. Belki arabadan daha çok kazanırsın bilemeyiz. Şu ötvler milletin belini büküyor. Orta marka,orta sınıf piyasaya yeni çıkmış bir araç bile 462 bin tl! Yazık be kardeşim. Bir teneke parçası sonuçta. Millet ne kazanıyor ki? Araba fiyatlarındaki vergi yükü çok çok fazla.

4.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Değerli hocam, şimdiden aracınız hayırlı olsun tekerinize taş değmesin..

Geçen çeyrek 17.8 milyon lira geldi, bu çeyrek 11-11.5 milyon ilave komisyon geliri var.. Bedelliden gelen 65 milyon lira var 1 ay civarı kullandırıldı, ekstra kredili işlemlerde yapmış olmalılar endeksin bu denli yükseldiği bir ortamda, 3.çeyrekte elde edilen 17.8 milyon liranında 3 ay civarı kullandırılması var..

Bence paraları çarçur etmedilerse en kötü 28 milyon lira gelmeli..
    Hocam Öncelikle çok teşekkür ederim. bu hisse 10 TL yi görecektir; bu konuda zerre şüphem yok. Allah birinizi bin etsin. Saygılar.

5. Bedelli parası gelir gelmez ya bismillah diyerek kredi veremezsiniz. Her çeyreğin oran limitleri vardır. Bu iş çocuk oyuncağı değildir. Bedelliden gelen kaynağın faydasını bir sonraki çeyrekte göreceksiniz sakin olun.

6. Şirketimizde Genel Müdür olarak görev yapan Sayın Mehmet Aşçıoğlu 04.01.2021 tarihi itibariyle görevinden ayrılmıştır. Sayın Mehmet Aşçıoğlu'na kariyerinin devamında başarılar dileriz.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/896843

Nedenleri hakkında bir bilgisi olan var mı?

7. Hepimize geçmiş olsun şirkete çağ atlatan kişi gitti. Geçmiş olsun herkese çok üzgünüm yarın kötü etkiler

8.  Alıntı Originally Posted by Berkshire Hathaway Yazıyı Oku
    Hepimize geçmiş olsun şirkete çağ atlatan kişi gitti. Geçmiş olsun herkese çok üzgünüm yarın kötü etkiler
    Sirketi resmen batirmissiniz, neredeyse yarin taban olur diyeceksiniz.. abartmayin bu kadar.. kisiler gelir gecer sirket hedefleri yolunda yurumeye devam eder.. info icinde cok kaliteli insanlar var

Sayfa 386/556 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •